Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialȚigancă de 29 de ani, prinsă de jandarmii din Timișoara în timp...

Țigancă de 29 de ani, prinsă de jandarmii din Timișoara în timp ce vindea PARFUMURI contrafăcute

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul zilei de joi, 23 octombrie 2014, în jurul orei 16:30, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au depistat-o pe numita G.C. de etnie rromă, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în Timişoara, în timp ce oferea spre vânzare 15 parfumuri contrafăcute, în faţa Complexului Comercial Euro din Timişoara.

”Parfumurile” de damă şi bărbăteşti, de diferite mărci, Channel, Moschino, Thierry Mugler, Armani, Paco Rabanne, CK, D&G, BOSS, au fost ridicate în vederea confiscării, iar vânzătoarea ambulantă a fost sancţionată contravenţional în conformitate cu prevederile legii nr. 12 din 1990, actualizată.

Cu această ocazie, jandarmii recomandă cetăţenilor, să nu mai cumpere aşa-zisele ”parfumuri de firmă” de pe stradă, deoarece piaţa este plină de parfumuri contrafăcute şi de cele mai multe ori este greu să le distingi de cele originale, cumpărătorii de bună credinţă putând fi înşelaţi cu privire asupra calității acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare