Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu face referendum pe… Facebook. Primarul vrea să afle categoria de timişoreni care va circula gratis cu RATT

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a demarat un nou sondaj pe grupul „Împreună pentru Timişoara”, comunitate înfiinţată tocmai de el, pe Facebook, acolo unde i-a obişnuit deja pe timişoreni cu tot felul de sondaje şi dezbateri.

De această dată, Sondajul notat de edil cu numărul 12 are ca temă „Gratuitatea pe mijloacele de transport în comun”. „La iniţiativa mea, în Timişoara, transportul public a fost gratuit în perioada 15.12.2013 – 14.01.2014 pentru toţi cetăţenii cu venitul lunar brut sub 2000 lei. Au beneficiat de această facilitate peste 12 mii de timişoreni, cu consecinţele: maşini mai puţine prin oraş, aglomeraţie mai mică în trafic, uzură a drumurilor mai mică, noxe mai puţine, praf mai puţin, etc” a specificat Robu în postarea de de pe reţeaua de socializare.

Acesta îi întreabă pe cei din grup cum preferă să se realizeze aceste gratuităţi în viitor şi dă în acest sens cinci posibilităţi de „vot”:
1. Să se păstreze gratuitatea pentru cei cu venitul lunar sub 2.000 de lei;
2. Să se păstreze gratuitatea doar pentru cei cu venitul lunar sub 1.500 de lei;
3. Să se păstreze gratuitatea doar pentru cei cu venitul lunar sub 1.000 de lei;
4. Să se păstreze gratuitatea doar pentru cei cu venitul lunar sub 500 de lei;
5. Să se revină la ce-a fost, cu gratuităţi doar pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Până la ora realizării acestui material, cei mai mulţi respondenţi au ales prima variantă, însă a trecut mai puţin de o oră de la lansarea sondajului, iar punctele 3 şi 5 vin tare din urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Iron man! Șobolanii din Parcul Civic au ros stâlpii de oțel de la felinarele plantate sub nasul și pe semnătura administrației Dominic Fritz

La începutul anului 2019, în mandatul lui Nicolae Robu, Primăria Timișoara a lansat licitația...