ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Fanii Elton John vor putea lua parte la un concert … în regim de proiecţie, la Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sala Capitol din Timişoara va fi gazda unui concert în regim de proiecţie pe data de 27 martie. Producţia este filmată la Caesars Palace, artistul prezentând spectacolul în această formă doar în Las Vegas. Prin intermediul cinematografelor din întreaga lume, Elton John îşi bucură fanii ce nu pot lua parte în persoană la concertele sale. În ciuda faptului că sentimentul pe care îl ai când asişti la spectacolul artistului perferat are o unicitate aparte, până una, alta, timişorenii vor putea asculta piesele englezului într-o formă „indirectă”.

Concertul cu durata de 110 minute include toate mega-hiturile pe care Elton John le-a interpretat în decursul timpului. Printre acestea : ‘Rocket Man’, ‘Tiny Dancer’, ‘Saturday Night’s Alright for Fighting’, ‘I’m Still Standing’, ‘Goodbye Yellow Brick Road’, ‘Crocodile Rock’,’Your Song’ sau melodia catalogată ca fiind cea mai vândută din istorie, cu peste 37 de milioane de exemplare, ‘Candle în the wind’.

Decorul concertului regăseşte o scenă în stil baroc, în nuanţe aurii, care de-a lungul show-ului se metamorfozează pentru a oglindi personalitatea fiecărei piese interpretate. Elton John va interpreta la un pian special produs de firma Yamaha, a cărui construcţie a durat patru ani şi ale cărui costuri de 1,4 milioane de dolari dau numele concertului „The Million Dollar Piano”.

În prezent, concertul este transpus în peste 1.400 de cinematografe din lume, în vreme ce în România, premieră va avea loc pe 27 martie în mai multe oraşe, printre care Bucureşti, Timişoara, Cluj – Napoca, Braşov sau Târgu Mureş. Evenimentul va debuta începând cu orele 20:30, iar preţul unui bilet este de 35 de lei.

[responsive_youtube

sursă foto: dailymail.co.uk

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore