Considerat a fi cel mai important concert acustic al anului viitor, artiştii vin în oraşul de pe Bega pentru o călătorie auditivă în timp. Cele mai cunoscute hituri ale formaţiei ce l-a avut ca şi solist pe legendarul Phil Collins vor fi şlefuite într-o formă inedită, într-o formă unplugged, un quintet. Muzică vă fi împletită de două viori, chitară, saxofon şi pian.

Proaspăt întorşi dintr-un turneu mondial ce a cuprins Germania, Rusia, Argentina, Polonia şi Portugalia, artiştii popesc în România pentru două concerte, în Timişoara şi Cluj.

Trupa Genesis se situează în topul celor mai bine vânduţi artişti din istorie.Cu peste 100 de milioane de albume vândute la nivel mondial, formaţia şi-a început activitatea în anul 1960, ca şi trupa pop. 10 ani mai târziu a debutat ca şi trupă de rock progresiv, incoroprand o complexitate de elemente melodice, atât vocale cât şi instrumentale, ce le-au transformat spectacolele în experienţe teatrale şi i-au făcut celebri.Cu 15 albume de studio şi 6 albume live, Genesis intră în filele legendei muzicale alături de nume precum Pink Floyd, Led Zeppelin sau  Black Sabbath.

Evenimentul se  va desfăşura pe data de 18 februarie la Sala Capitol din Timişoara, începând cu orele 20:00. Biletele vor putea fi achiziţionate din cadrul Sălii Capitol, precum şi de la Teatrul Naţional şi Operă.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.