Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ray Wilson şi Genesis Classic la Timişoara, în 2014

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Considerat a fi cel mai important concert acustic al anului viitor, artiştii vin în oraşul de pe Bega pentru o călătorie auditivă în timp. Cele mai cunoscute hituri ale formaţiei ce l-a avut ca şi solist pe legendarul Phil Collins vor fi şlefuite într-o formă inedită, într-o formă unplugged, un quintet. Muzică vă fi împletită de două viori, chitară, saxofon şi pian.

Proaspăt întorşi dintr-un turneu mondial ce a cuprins Germania, Rusia, Argentina, Polonia şi Portugalia, artiştii popesc în România pentru două concerte, în Timişoara şi Cluj.

Trupa Genesis se situează în topul celor mai bine vânduţi artişti din istorie.Cu peste 100 de milioane de albume vândute la nivel mondial, formaţia şi-a început activitatea în anul 1960, ca şi trupa pop. 10 ani mai târziu a debutat ca şi trupă de rock progresiv, incoroprand o complexitate de elemente melodice, atât vocale cât şi instrumentale, ce le-au transformat spectacolele în experienţe teatrale şi i-au făcut celebri.Cu 15 albume de studio şi 6 albume live, Genesis intră în filele legendei muzicale alături de nume precum Pink Floyd, Led Zeppelin sau  Black Sabbath.

Evenimentul se  va desfăşura pe data de 18 februarie la Sala Capitol din Timişoara, începând cu orele 20:00. Biletele vor putea fi achiziţionate din cadrul Sălii Capitol, precum şi de la Teatrul Naţional şi Operă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....