În urma succesului pe care spectacolul acustic „Trup şi Suflet” l-a avut la Bucureşti, trupa legendară porneşte într-un turneu naţional. Timişoara este oraşul de suflet unde formaţia „şi-a deschis aripile” spre orizonturile muzicii de calitate, la mijlocul anilor `80. Astfel, rockerii se întorc în locul în care au susţinut primul concert în faţa timişorenilor, un concert considerat actul oficial de naştere al trupei, Casa de Cultură a Studenţilor.

În mai mult de trei decenii de activitate, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet) au reuşit să atingă inimile celor din public şi să le alinte simţurile auditive. Celelalte Cuvinte este prima trupă din România care, după plecarea trupei Phoenix din țară, a atras într-adevăr atenția publicului cunoscător de muzică elaborată. Prin albumul Armaghedon, formația ocupă un loc important și în underground-ul rockului românesc.

Trupa va prezenta, în premieră absolută pentru Timişoara, conceptul de rock acustic „Trup și Suflet”, în data de 28 februaie 2014, de la orele 20.00. Concertul va fi prezentat într-o manieră deosebită, dedicat măreţiei muzicii. Preţul unui bilet va fi de 40 de lei.

sursa foto: jurnalrock.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.