Ionel Pascotă s-a accidentat grav. Motociclistul s-a ales cu o claviculă şi câteva coaste fracturate

0
808

Pilotul Pascotă Racing Team, Ionel Pascotă, a suferit un grav accident la unul dintre antrenamentele obişnuite din timpul acestei săptămâni. Pilotul a ajuns de urgenţă la spital după ce a căzut cu motocicleta sa, diagnosticul indicat de medici fiind destul de „incomod” pentru sportivul bănăţean.

Accident grav, cu urmări serioase, pentru unul dintre cei mai reprezentativi motociclişti ai sportului bănăţean. În urmă cu câteva zile Ionel Pascotă a fost implicat într-un incident soldat cu urmări asupra sănătaţii sportivului. Girocanul participa la un antrenament obişnuit alături de fiul său Patrick Pascotă, la sesiune asistând şi staff-ul acestora. În timpul antrenamentului Ionel a căzut cu motocileta sa, acesta necesitând transport urgent la spital, acolo unde va fi operat, diagnosticul medicilor fiind total nefasat pentru sportivul din Giroc.
Acesta a suferit mai multe fracturi atât la nivelul coastelor, cât şi la nivelul claviculei stângi, aflându-se în continuare sub stricta supraveghere medicală. „Sportivul nostru a suferit un traumatism sever în timpul unor antrenamente. În urma investigaţiilor radiologice am depistat o fractură a claviculei stângi şi a unor coaste. În prezent se află sub supravegere specializată aşteptand, luni, verdictul ortopedului când se va decide intervenţia chirurgicală. Încercăm să-l reintegrăm funcţional, pe Ionel, cu tratament minim invaziv şi să-l vedem pe roţi cât mai repede posibil în cea mai buna formă” a declarat kinetoteraputul Lucian Galoşi, din staff-ul medical al team-ului Pascotă Racing.
Clubul precizează, prin intermediul unui comunicat că, „există şi o parte bună, Campionatele în care participă Pascotă în acest an s-au terminat, el cucerind doua Titluri de Campion Naţional şi unul de Vicecampion European de est, aşadar timpul de recuperare este suficient pentru următorul sezon. Din păcate nu va fi prezent alături de colegii lui de club la ultima etapă din Cupa ROSBK, care este programată în Grecia, la Serres peste o săptămână”.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.