Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentAnthea aduce deep house-ul londonez, la Timişoara

Anthea aduce deep house-ul londonez, la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Anthea Nzekwu,născută în inima Angliei şi mutată în Berlin, este considerată un talent unic în lumea house-ului. Artistă se regăseşte după 17 ani la platane ca fiind una dintre cele mai apreciate DJ-ite atât în Londra, cât şi la nivel internaţional.Munich, Moscova, Paris, Ibiza sau Barcelona sunt doar câteva dintre oraşele unde Anthea a încântat auzul şi spiritul celor prezenţi.

În momentul de faţă se ocupă de Brouqade Records, după ce a fost luată sub aripa lui Loco Dico şi timp de o vară întreagă şi-a pus amprenta asupra petrecerilor din Ibiza, iar release-urile semnate de aceasta, cuprind nume precum: Freak ‘n Chic, Phonica, All Inn, One Records, Desolat şi air london. Colaborările ei cu Alex Celler şi  Werner Niedermeier (JC Freaks) au dus la conceperea a ceea ce a fost piesa Ibiza 2009, „Caedmon Loop”, precum şi “The Playmaker”,piesa ce şi-a menţinut poziţia în Resident Advisor’s Top 40.

Reuşind să-şi revinenteze sunetele de fiecare dată, muzica ei este dinamică, plină de cadenţă şi „groove”. Cu un accent pus solid pe inovaţie, pe creeare şi nu imitaţie, îmbinat cu energia pozitivă pe care o emană, Anthea a pus bazele unei fundaţii solide în industria muzicii.

În turneul ei internaţional din 2014, ce cuprinde mai multe ţări printre care Serbia, Africa de Sud sau Anglia, artista poposeşte sâmbătă seara în Zambara, spre încântarea devoratorilor de muzică electronică. Evenimentul se va derula începând cu ora 1:00, iar accesul va fi gratuit până la orele 2:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare