ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un europarlamentar român a spus în plenul P.E. că nu e justă suprapunerea referendumului cu alegerile europene

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În intervenția sa, parlamentarul european s-a referit în mod concret la decizia anunţată de Guvernul USL cu privire la organizarea simultană a referendumului pentru modificarea Constituţiei şi a alegerilor europene arată lipsa de înţelegere cu privire la valorile Uniunii Europene în secolul XXI.

„În 2014, fiecare cetăţean al UE are ocazia să decidă: îi alege pe aceia care vor să dărâme construcţia europeană sau pe aceia care cred într-o nouă Europă. Ca politician UDMR şi reprezentant în Parlamentul European al comunităţii maghiare din România, cred în valorile europene şi resping hotărât modul în care unii politicieni, folosindu-se de pretextul deschiderii totale a pieţei europene a muncii pentru cetăţenii pe care îi reprezint încearcă să împartă cetăţenii UE în două categorii, dezavantajându-i pe unii în favoarea altora. În egală măsură, însă, dezaprob decizia prezentată, astăzi, de către coaliţia de guvernământ din România de a organiza simultan cu alegerile europene un referendum naţional pe tema modificării Constituţiei. Este vorba de o decizie care denotă lipsa de înţelegere a coaliţiei socialist-liberale a valorilor UE în secolul XXI”, a declarat Iuliu Winkler cu prilejul declaraţiilor politice din cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore