Plen de doar cinci minute la CJ Timiş. Ce proiecte au votat aleşii judeţeni în grabă

Date:

Plen cu durată record la Consiliul Judeţean Timiş. Aleşii judeţeni au votat în doar cinci minute trei proiecte aflate pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de plen. Proiectele votate de aleşii judeţeni sunt aferente unor lucrări de lărgire sau modernizare a unor tronsoane importante de drum din judeţ.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a explicat pentru jurnalişti că „astăzi am aprobat proiectul privind modernizarea drumului de la Timişoara spre autostradă care trece prin Dumbrăviţa mai exact la patru benzi, am probat parteneriatul cu municipiul Timişoara şi comuna Dumbrăviţa mai ales pentru primul sector, acela din comuna Dumbrăviţa unde ştiţi că avem o situaţie mai delicată cu acei stâlpi care vor fi obligatoriu de mutat şi care sunt în patrimoniul Primăriei Timişoara. Am avut din partea primăriei deschiderea în acest proiect şi îi felicit pentru acest lucru, pentru că mi se pare până la urmă un proiect extrem de important pentru judeţul Timiş şi pentru toate comunele periurbane şi pentru municipiul Timişoara. Există posibilitatea mutării stâlpilor când expiră cei cinci ani de monitorizare, nu mai sunt chiar cinci ani, mai sunt aproximativ trei ani, dar există posibilitatea mutării lor şi acum dacă obţinem acordul de la autoritatea de management pentru că nu afectează proiectul propriu-zis, care presupune extinderea liniei de troleibuz. Mâine depunem acest proiect. Celelalte două sunt depuse deja. A apărut o solicitare de clarificare din partea ADR, mâine depunem cel de-al treilea lărgirea la patru benzi, pentru că în 13 se încheie sesiunea de depunere”.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare