AcasăStiriSocialBLOCADA Poliției face prăpăd în Timiș. Acțiunea scoate în evidență ilegaități din...

BLOCADA Poliției face prăpăd în Timiș. Acțiunea scoate în evidență ilegaități din toate domeniile

În perioada 16-19 iulie 2014, peste 10.000 de poliţişti de la inspectoratele de poliţie ale judeţelor limitrofe frontierelor cu Ucraina, Moldova şi Serbia, precum şi de la poliţia transporturi şi cei specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, au intensificat activităţile de prevenire şi combatere a faptelor ilegale.

În perioada amintită, 1.400 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, impunerii respectării regulilor de circulaţie, dar şi combaterii infracţiunilor de contrabandă. Au fost controlate 132 de unităţi comerciale, instituite 226 de filtre rutiere de către echipele mixte şi verificate în bazele de date peste 1.000 de autovehicule.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii au constatat 135 de infracţiuni de natură judiciară, economico-financiară, la regimul circulaţiei rutiere şi la regimul armelor şi muniţiilor, 126 dintre acestea fiind în flagrant delict. Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării peste 85.000 de ţigarete de contrabandă şi 5 arme deţinute ilegal.

Au fost aplicate 2.184 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 570.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, activităţi de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere. Ca măsuri complementare, au fost reţinute în vederea suspendării 99 de permise de conducere şi retrase 86 de certificate de înmatriculare.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente