Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSport40 de motocicliști s-au ”înghesuit” să învețe meserie de la Ionel Pascotă...

40 de motocicliști s-au ”înghesuit” să învețe meserie de la Ionel Pascotă FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat, pe pista Vik Power din Arad, motocicliștii de la Freedom Crew împreună cu multipul Campion Național și European Ionel Pascotă, au organizat un curs de perfecționare al tehnicii de condus motocicleta.

Evenimentul s-a dovedit de un succes uriaș, ținând cont de numărul mare de participanți înscriși, motiv pentru care s-a desfășurat pe durata a nu mai puțin de șase ore, având o parte teoretică și una practică. Cei 40 de cursanți prezenți aflați la startul acestui curs au pus în practică ceea ce Ionel Pascotă le-a explicat în prealabil.

Pascotă Racing Team Service & Tuning a oferit cursantului cu cea mai bună ascensiune pe toată durata acestuia un premiu constând într-un schimb de ulei (Motul) și filtru de ulei.

„Mă bucură să văd că motociclismul din România trăiește și răspunde unei asemenea invitații, pe lângă cei 40 de cursanți am văzut mulți susținători veniți tot pe motocicletă, o imagine deosebită și o atmosferă foarte plăcută creată de aceștia. Îi muțumesc lui Ionel Pascotă că a răspuns afirmativ invitației noastre de a participa la acest curs și speram că în 2015, împreună, să ducem acest curs pe un circuit din afara țării” a declarat Flavius Ciuică, președintele Freedom Crew Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare