Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTu ce faci de 1 decembrie?

Tu ce faci de 1 decembrie?

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prima zi a ultimei luni din an aduce în oraşul de pe Bega un spectru variat de evenimente. Cei mai patrioţi dintre timişoreni se pot bucura încă de la orele dimineţii de activităţile derulate pentru omagierea patriei,  întâmpinarea oficialităţilor, prezentarea raportului, salutarea drapelelor de luptă şi trecerea în revistă a detaşamentului de onoare, intonarea imnului naţional, parada militară precum şi rugăciunea pentru poporul român.Casa de Cultură a Municipiului Timişoara va găzdui începând cu ora 11:00, expoziţia de pictură „Unire-n lumină şi culoare” a Asociaţiei Artiştilor Plastici „Romul Ladea”.

În paralel, în Piaţa Victoriei, se „vor deschide porţile” Târgului de Crăciun. Orele după-amiezii, 17:00, vor aduce în faţa publicului timişorean un concert marca Big Band. Primarul Nicolae Robu va da drumul „iluminării” festive, după care, programul va continua cu o serie de concerte ale ansamblurilor folclorice dar şi, al Claudiei Popa&Band, Pandora, Desant precum şi mult aşteptatul concert electroswing al lui Alice Francis. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Tot în această primă zi de decembrie, ne va onora cu prezenţa şi vocea, artista Ada Milea. Cântăreaţa va susţine un concert live în cadrul clubului Daos, începând cu orele 21:00. Preţul unui bilet va fi de 25 de lei. La Rost va fi seara de open mic cu invitatul special George Melencu, începând cu orele 22:00.

Pentru cei cu spirit petrecăreţ şi agitat, Atelier D.I.Y. de pe strada Pestalozzi, va fi gazda unui concert punk întreţinut de Les Spritz şi trupa timişoreană JocDeGlezne. Accesul va fi gratuit începând cu orele 20:30.

Timişorenii se vor putea bucura şi în acest sfârşit de săptămână de o serie de evenimente din cele mai diversificate.

 

 

sursa foto:https://alinaghenciu.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...