Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Nicolae Robu: „Liniile de cale ferată trebuie să fie duse în subteran”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Viitorul îndepărtat (ce-i drept) va aduce o inovaţie în materie de mijloace de transport în comun, primarul timişorean doreşte să mute liniile de cale ferată… în subteran. Conform surselor, primarul Nicolae Robu a găsit soluţia, „Liniile de cale ferată trebuie să fie duse în subteran, şi cu această ocazie sigur că se va realiza şi o conexiune tip metrou între câteva puncte cheie ale oraşului nostru: Gara de Nord, Mall, centru şi altele, toate vor fi legate şi se va putea ajunge repede. Sunt acele utilaje cârtiţă care străpung munţii, merg pe unde vrei. Singura modalitate este aceasta. Mai este posibilitatea duci linia în afara oraşului. O ducem acum în afara oraşului, iar peste câţiva ani va fi la mijlocul aglomerării urbane”

Acesta a mai anunţat că proiectul în cauză va fi o colaborare cu CFR şi va fi inclus în portofoliul muncipiului Timişoara pentru perioada 2014-2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare