Toate radarele Poliţiei Rutiere au fost „la treabă” în ultimele 24 de ore. Vezi ce record au stabilit poliţiştii

- Advertisement -

Pe parcursul zilei de sâmbătă, 4 ianuarie 2014, 110 de poliţişti rutieri şi de la ordine publică au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Oamenii legii au luat cu ei toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Timiş, pentru depistarea şoferilor care nu respectă limitele legale de viteză.

Poliţiştii au întocmit 5 dosare penale conducătorilor auto depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, sau conduceau autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice.

Oamenii legii au aplicat 320 de sancţiuni contravenţionale – un record pentru anul 2014, dintre care 169 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum, dar au mai reţinut şi 12 de permise de conducere ale şoferilor care au depăşit limitele legale de viteză, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, sau au consumat băuturi alcoolice. Totodată, poliţiştii au retras şi 8 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor continuă şi în cursul zilei de azi.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare