Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialURMĂRIRE ca-n filme la vama Cenad! De ce a DEMARAT în trombă...

URMĂRIRE ca-n filme la vama Cenad! De ce a DEMARAT în trombă o șoferiță și unde a fost PRINSĂ

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 18 martie 2015, în urul orei 14:50, în Punctul de Trecere al Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism Opel Vectra, înmatriculat în România, cetăţeanul român Valentina D, în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Satu Mare.

Pe timpul controlului de frontieră, în momentul în care poliţistul de frontieră consulta bazele de date cu privire la persoană şi mijlocul de transport, femeia a demarat în trombă, îndreptându-se către localitatea Cenad.

Imediat, echipajul auto de intervenţie din Punctul de Trecere a Frontierei Cenad a intervenit, trecând la urmărirea maşinii, şi după aproximativ 150 de metri s-a reuşit blocarea maşinii şi reţinerea persoanei în cauză.

Femeia a fost condusă la sediul P.T.F. Cenad, unde s-a trecut la efectuarea unui control fizic amănunţit a autovehiculului pe care îl conducea, în urma căruia au fost găsite ascunse, în spătarul banchetei, în locaşul roţii de rezervă şi în torpedoul autoturismului 330 pachete ţigări, marca ”Ashima”, fără timbru fiscal.

Ca urmare a acestora, poliţiştii de frontieră au întocmit, pe numele persoanei în cauză, actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, precum şi infracţiunea de trecere ilegală a frontierei de stat.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 4.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...