URMĂRIRE ca-n filme la vama Cenad! De ce a DEMARAT în trombă o șoferiță și unde a fost PRINSĂ

- Advertisement -

Miercuri, 18 martie 2015, în urul orei 14:50, în Punctul de Trecere al Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism Opel Vectra, înmatriculat în România, cetăţeanul român Valentina D, în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Satu Mare.

Pe timpul controlului de frontieră, în momentul în care poliţistul de frontieră consulta bazele de date cu privire la persoană şi mijlocul de transport, femeia a demarat în trombă, îndreptându-se către localitatea Cenad.

Imediat, echipajul auto de intervenţie din Punctul de Trecere a Frontierei Cenad a intervenit, trecând la urmărirea maşinii, şi după aproximativ 150 de metri s-a reuşit blocarea maşinii şi reţinerea persoanei în cauză.

Femeia a fost condusă la sediul P.T.F. Cenad, unde s-a trecut la efectuarea unui control fizic amănunţit a autovehiculului pe care îl conducea, în urma căruia au fost găsite ascunse, în spătarul banchetei, în locaşul roţii de rezervă şi în torpedoul autoturismului 330 pachete ţigări, marca ”Ashima”, fără timbru fiscal.

Ca urmare a acestora, poliţiştii de frontieră au întocmit, pe numele persoanei în cauză, actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, precum şi infracţiunea de trecere ilegală a frontierei de stat.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 4.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare