Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un „beţîc” s-a răsturnat cu maşina şi a fugit de la locul faptei. Poliţişti l-au găsit ascuns într-o grădină din Sânmihaiu German

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul care a ieşit cu autoturismul în afara părţii carosabile, răsturnându-se, nu se mai afla la faţa locului. Verificând autoturismul în baza de date, s-a stabilit că acesta nu figura sustras. Poliţiştii au continuat verificările, în vederea depistării conducătorului auto, acesta fiind găsit pe câmp, ascuns într-o grădină.

Întrucât C. Tibor, de 35 de ani, din Jimbolia, emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare