Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVitezomanii, amendați de polițiști

Vitezomanii, amendați de polițiști

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Șoferii care nu respectă limitele legale de viteză au fost luați în vizor de polițiști. Oamenii legii au ieșit în weekend pe șosele și au amendat conducătorii auto indisciplinați.

În total polițiștii rutieri au aplicat 260 de amenzi șoferilor care au încălcat legislația în weekend. Aproape jumatate dintre sancțiuni au fost acordate vitezomanilor.

„În perioada 15 – 17 iulie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au întocmit 7 dosare penale şi au aplicat 260 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 122 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 46 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au reținut în vederea suspendării 18 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Polițiștii anunță că acțiunile de acest gen vor continua și în zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare