Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTineri prinși în timp ce furau haine din magazine

Tineri prinși în timp ce furau haine din magazine

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Furturile din magazine și marile centre comerciale din oraș sunt din ce în ce mai dese, dar și agenții de pază au devenit mai vigilenți. Trei tineri au fost prinși după ce au încercat să plece din magazine cu articole vestimentare pentru care nu au plătit.

Primul hoț, de 16 ani, a fost reținut de agenții de pază ai unui centru comercial, după ce a reușit să treacă de casa de marcat cu articole vestimentare pentru care nu a plătit. Agenții l-au reținut până la sosirea polițiștilor de la Secția 3 Timișoara, care i-au deschis dosar penal pentru furt. Prejudiciul în valoare de 240 de lei a fost recuperat.

În aceeași zi, alți doi tineri, de 23 și 26 de ani, au fost prinși într-un alt centru comercial, după ce au sustras article vestimentare în valoare de 200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţilor comerciale.

„Pe numele bănuiţilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...