ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timişoara – şanse maxime să rămână în Liga I indiferent de locul în clasament. SC Vaslui n-a primit licenţa!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Clubul moldav a avut termen până ieri să facă dovada plăţilor salariilor restante pe anul trecut sau să dovedească faptul că jucătorii sunt de acord cu reeşalonarea banilor, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Situaţia echipei antrenate de Liviu Ciubotariu este mai mult decât precară, clubul finanţat (sau nu) de Adrian Porumboiu având restanţe financiare, faţă de proprii jucători, în valoare de 500.000 de euro numai aferente anului 2013, iar în lipsa achitării acestora până ieri, gruparea moldavă a rămas fără licenţă.

Oficialii vasluienilor mai aveau şi alternativa de a ataşa dosarului de licenţiere şi un document semnat de toţi jucătorii prin care aceştia îşi dădeau acordul pentru reeşalonarea creanţelor, dar nici această condiţie nu a fost îndeplinită. Nu numai că jucătorii n-au fost de acord cu aşa ceva, ei înşişi trimiţând către Comisie documente prin care au demonstrat că sunt neplătiţi de luni de zile şi chiar au cerut ca SC Vaslui să nu primească licenţa, scrie digisport.ro. Tot ieri, conducerea adinistrativă a clubului SC Vaslui şi-a dat demisia în bloc, datorită acestor motivve.

În aceste condiţii, gruparea galben-verde va juca din sezonul 2014-2015 la matineu, în Liga secundă, iar „joaca” de-a retrogradarea devine mai puţin interesantă. Poli Timişoara are, în această situaţie, o şansă în plus de a rămâne în primul eşalon fotbalistic chiar dacă încheie campionatul intern pe prima poziţie retrogradabilă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore