Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Virgil Ianţu şi-a lăsat inima în Banat. Concert sentimental la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timişoara – locul în care artistul a crescut, locul unde şi-a lăsat o parte din el, locul căruia îi spune „acasă”. Virgil Ianţu a susţinut, aseară, concertul de lansare al primului material din cariera solo. Începând cu orele 20:00, publicul timişorean s-a strâns la Sala Capitol a Filarmonii Banatul, pentru a asculta, în premieră, piesele albumului „Ieri şi Azi”. Acesta a fost acompaniat de grupul de instrumentişti, Bucharest Jazz Orchestra. Printre cei prezenţi în sala s-au aflat şi membri ai familiei cântăreţului, prieteni vechi şi dascăli. „Am rămas foarte legat de tot ce reprezintă Timişoara, de oameni şi de tradiţii.” a menţionat acesta.

Preţ de câteva ore, Virgil a parcurs o călătorie muzicală prin cele mai îndrăgite hituri româneşti. Aura Urziceanu, Direcţia 5, Timpuri Noi sau Simplu, fiind doar câţiva dintre autorii cunoscutelor melodii, pe care artistul le-a reorchestrat într-un stil swing. Întregul material a fost realizat cu ajutorul lui George Natsis şi conţine colaborări cu mai mulţi artişti, printre care Sore, alături de care interpretează piesa “Noi doi”. Singura piesă compusă de artist este cea care dă titlul albumului. Versiunea electronică  poate fi descărcată deja de pe iTunes şi getmusic.ro, urmând ca din 6 martie să apară pe piaţă.

sursa foto: Stefan Both

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....