Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăGrindeanu, VISE la alegerea pe funcția de președinte al PSD Timiș. ”Invitatul”...

Grindeanu, VISE la alegerea pe funcția de președinte al PSD Timiș. ”Invitatul” Mocioalcă a făcut partidul de RÂS ! VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sorin Grindeanu este noul președinte al PSD Timiș. Așa cum era și „firesc”, fără concurență pentru funcția supremă în filiala județeană a Partidului Social Democrat, actualul ministru al Comunicațiilor și președinte interimar al PSD Timiș a fost votat în unanimitate de cei peste 500 de invitați la conferința care a avut loc la Expovest. Între aceștia, îi putem enumera pe deputaţii Molnar Zsolt (UDMR), Ion Răducanu (UNPR) dar și pe liderul PSD Caraș-Severin Ion Mocioalcă, de asemenea deputat (!).

Odată ales de colegii de filială, Grindeanu și-a expus ”visele” pentru anul viitor, care va fi unul electoral. Acesta a menționat că vrea ca PSD să ”câștige” Timișoara, după mai bine de 25 de ani administrație ”de dreapta”, ironizându-l pe primarul liberal al capitalei Banatului, Nicolae Robu.

”Provocarea numărul unu pentru anul electoral 2016 este să păstrăm tot ceea ce am câștigat: consiliul județean, cele 60 de primării din județ, dar ceea ce ne lipsește este Timișoara. Și e momentul, după 25 de ani de administrație de dreapta la Timișoara, care au dus orașul nostru la un soi de izolare. Sunt colegii mei din Parlament aici în față și vreau să vă spun că nu vreau să mai trăiesc în Parlament rușinea de tipul să mă întrebe alți deputați sau senatori: «Vi s-au uscat palmierii?», «Mai păziți pasaje cu Poliția Locală și între timp vi se fură statuile din oraș?». Eu vă dau două exemple. Vă spun că 25 de ani, dincolo de persoane, de domul Robu, Ciuhandu, Oancea, au însemnat administrație de dreapta și cred că este momentul ca stânga să câștige Timișoara. Am încredere că noua echipă aleasă, în anii următori, va trebui să mai facă ceva și anume câștigarea Primăriei Timișoara”, a spus Sorin Grindeanu, în fața invitaților.

De departe cel mai penibil moment al serii a fost oferit de mai-marele PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, însă, din păcate, puțini dintre cei prezenți au sesizat confuziile social-democratului și totul s-a terminat cu bine. ”Aș vrea să vă spun un vers din Eminescu, din poezia Glossă: «Nu credeam să-nvăţ a muri vreodată». Cine în politică nu înțelege filosofia lui Eminescu, are o viață foarte scurtă. Cei peste 500 de delegați la această conferință sunt sigur că au înțeles acest mesaj politic și că forța acestei organizații nu stă neapărat în într-unul sau în doi sau în câțiva dintre ei”, a spus Mocioalcă, fără să știe că, de fapt, versul pe care l-a recitat domnia sa face parte din operele lui Eminescu, dar că este vorba despre poezia Odă (în metru antic), nicidecum Glossă.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

În numele Domnului! Prim-vicepreședintele PSD Timiș, imobiliaristul Adrian Cionca, a pus ANAF-ul pe fugă și cu botul pe labe

Acum, cei care sunt absolvenți de științe economice sau juridice dar, în pană de...

Vicepremierul Sorin Grindeanu caută soluții pentru descentralizarea unor proiecte de infrastructură rutieră

Ministrul Transporturilor, vicepremierul Sorin Grindeanu, susține ideea descentralizării unor proiecte de infrastructură rutieră, cum...