AcasăStiriChișoda, Giroc, Giarmata Vii și Ghiroda, rămân săptămâna viitoare FĂRĂ GAZ! Vezi...

Chișoda, Giroc, Giarmata Vii și Ghiroda, rămân săptămâna viitoare FĂRĂ GAZ! Vezi programul întreruperilor!

Compania Transgaz efectuează în acesată perioadă lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale. Din acest motiv, compania care distribuie aceste servicii în județul Timiș, ”E.ON Distribuţie România”, va sista alimentarea cu gaze naturale pe parcursul săptămânii viitoare în patru localități din județul Timiș

Marți, 23 iunie 2015, în intervalul orar 8:00 – 16:00, Chișoda și Giroc sunt primele care rămân fără gaz, urmând ca a doua zi, miercuri, 24 iunie, în același interval orar, gazele naturale să lipsească din conductele din localitatea Giarmata Vii. Ultima pe ”listă” este Ghiroda, a căror locuitori rămân fără gaze naturale vineri, 26 iunie, tot în intervalul orar 8:00 – 16:00.

”Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, ne-a transmis Departamentul de Comunicare Corporatistă al E.ON România.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente