Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiri5 greşeli în amenajările interioare care dau un aspect dezordonat casei tale

5 greşeli în amenajările interioare care dau un aspect dezordonat casei tale

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Corectând câteva dintre aceste greșeli de amenajare vei rezolva problema care te frământă, şi anume înlăturarea senzaţiei de dezordine din locuinţa. Hai să vedem care sunt 5 dintre cele mai des întâlnite greşeli în amenajare.

1. Amenajare neinspirată a holului de acces în casă

Vrem sau nu vrem, holul este încăperea care spune foarte multe despre casa noastră şi despre noi, cei care locuim în ea. Un hol frumos şi bine organizat va lăsa întotdeauna o impresie foarte bună, în timp ce unul neîngrijit şi plin cu haine şi încălţări aruncate la voia întâmplării va pune toată casa într-o lumină proastă.

Dacă vrei să înlături eticheta de „casă dezordonată”, începe prin a organiza încălţările ce ocupa mai toată pardoseala holului, aglomerându-l. Ca să nu cheltuieşti o avere pe noi piese de mobilier, mai încăpătoare şi mai bine compartimentate, cumpăra un coş mare şi încăpător (din plastic sau din răchită) şi foloseşte-l pentru a depozita încălţămintea, iar holul tău îşi va schimba înfăţişarea mai repede decât îţi poţi imagina.

2. Subdimensionarea dressingului sau a dulapului de haine

De multe ori, când locuinţa nu este tocmai spaţioasă, avem tendinţa de a alege piese de mobilier mai mici, din dorinţa de a economisi cât mai mult spaţiu. Nu este o abordare greşită, dar nu trebuie aplicată în toate cazurile.

De pildă, poţi alege o canapea mai mică sau poţi înlocui ditamai ansamblul de mobilier din living cu o comodă, dar n-ar fi indicat să renunţi la dressingul mare şi încăpător din dormitor în favoarea unui dulap de haine de mici dimensiuni, în speranţa că în acest fel camera va fi mai mare. E adevărat că, în prima fază, vei obţine mai mult spaţiu liber la nivelul pardoselii, însă în timp, camera va deveni din ce în ce mai aglomerată şi mai dezordonată din cauza diverselor obiecte pe care va trebui să le stivuieşti într-un fel sau altul: în pungi de plastic sau în cutii înghesuite deasupra dulapului, sub pat etc.

Celelalte trei greșeli făcute destul de des în amenajările interioare sunt lipsa spațiilor de depozitare, multitudinea fotografiilor amplasate pe pereți și nu doar acolo, dar și păstrarea lucrurilor și obiectelor de care nu mai ai nevoie, despre care poți citi detaliat pe casadex.ro.

Foto:criserb.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

FOTO Pedepsiti dupa infrangere! Rugbistii de la Timisoara Saracens, scosi la curatenie

Componenții echipei de rugby Timișoara Saracens, alături de antrenorul Sosene Anesi, au fost pedepsiți...

Actiune de ecologizare a judetului Timis de Ziua Internationala a Curateniei. Vino si tu!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș organizează, împreună cu Direcția Silvică Timiș și...

FOTO Centrul Timisoarei, ticsit cu noi cosuri de gunoi scumpe! Sunt si patru in 50 de metri

Municipalitatea timișoreană a cumpărat peste 50 de coșuri de gunoi ”estetice” destinate zonelor pietonale...