Pedepsiti-dupa-o-infrangere-SOC-Rugbistii-de-la-Timisoara-Saracens-scosi-sa-curatenie-8

Componenții echipei de rugby Timișoara Saracens, alături de antrenorul Sosene Anesi, au fost pedepsiți după o înfrângere șocantă și trimiși să facă curat într-un parc din capitala Banatului.

Mobilizare maximă luni, 28 octombrie 2019, în parcul Karlsruhe din Timișoara. Trecătorii au rămas ”mască” dimineața, când parcul a fost ”invadat” de zeci de bărbați înzestrați cu greble, mături și alte obiecte necesare întreținerii spațiului verde al parcului, toți bine făcuți și deloc rău îmbrăcați, atipic pentru muncitorii societății care întreține spațiul verde.

Era vorba despre jucătorii echipei de rugby Timișoara Saracens, alături de antrenorul lor, Sosene Anesi, toți fiind ”pedepsiți” de finanțatorul echipei după înfrângerea campionilor în fața celor de la CS Universitatea Cluj, scor 27-19, conform unei surse din interiorul clubului. Partida a avut loc pe data de 16 octombrie 2019, iar rezultatul a șocat lumea rugby-ului timișorean, echipa din Ardeal fiind ”ciuca bătăilor” în întâlnirile directe cu timișorenii, în ultima perioadă.

Astfel, căpitanul echipei timișorene, Vali Popârlan, și ceilalți colegi ai săi au curățat întreg spațiul verde din Parcul Karlsruhe, de covorul de frunze uscate.

Oficial, clubul timișorean a postat câteva imagini pe pagina oficială de Facebook, explicând acțiunea ca pe o dovadă de mult spirit civic. ”În dimineața asta ne înviorăm în Parcul Karlsruhe. Punem brațele în funcțiune și ajutăm la curățenia de toamnă. În acest fel, mulțumim comunității timișorene pentru susținerea acordată de-a lungul timpului”. Pe aceeași pagină a fost postată și o înregistrare video în care antrenorul Sosene Anesi și căpitanul Eugen Căpățînă au povestit despre experiența trăită ieri dimineață.

Indiferent de motivul acțiunii sportivilor timișoreni, aceștia au lăsat parcul ”lună și bec”, iarba fiind ”readusă” la suprafață din spatele ”covorului” gros de frunze.

Community work | Interviu Sosene Anesi & Eugen Căpățînă

📹 INTERVIU I Antrenorul Sosene Anesi și căpitanul Eugen Căpățînă ne-au povestit despre experiența din această dimineață, când, în semn de mulțumire față de comunitatea timișoreană, pentru suportul acordat de-a lungul anilor, echipa a participat la curățenia de toamnă în parcul Karlsruhe și în parcul de lângă strada Bucegi. 🍁⚫🔴#TimisoaraSaracens #TMLovesRugby #Multumim #Timisoara

Publicată de Timisoara Saracens Rugby Club pe Luni, 28 octombrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here