Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu: „Piața Unirii va fi terminată în timp util.” Cinci noi statui vor fi amenajate în centrul istoric

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat ieri că lucrările din Piața Unirii vor fi finalizate la timp, așa cum s-a prevăzut în termenul de proiect. Printre ultimele îmbunătățiri pe care le va avea centrul istoric se numără și cinci statui care vor sosi în scurt timp, dar și mobilierul stradal. Din câte se pare, una dintre sculpturi o va înfățișa pe prima femeie: Eva.

„O bună parte din d-voastră ați parcurs un segment din Piața Unirii și presupun că ați putut vedea, cum se spune, că mult a fost, puțin a mai rămas. Undeva la sfârșitul lunii octombrie, poate pe la mijlocul lunii noiembrie, depinde de vreme, lucrările vor fi gata. Mai e foarte puțin de pavat. Se va trece cât de curând la amenajarea zonei centrale, care rămâne așa cum este acum, cu spații verzi și aleile pe care le avem, iar tot ce înseamnă bănci și ornamente va fi înnoit. În ceea ce privește pavarea străzii Mercy, a venit deja piatra de la acea carieră unică din Italia, și cred că va fi probabil ultimul, dacă nu penultimul transport. Ce a mai rămas se va pava cu piatră de la carierele din Hunedoara și Maramureș, astfel că nu avem emoții cu aprovizionarea. Totul se va termina în termen util, așa cum spuneam”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare