Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Câteva idei de amenajare a dormitorului în… living

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Realitatea este că sunt destule persoane care locuiesc în apartamente mici sau în garsoniere care nu le permit amenajarea separată a celor două camere cu destinaţii complet diferite, fapt ce îi pune adesea în situaţia de a renunţa la una dintre ele. Ca să nu mai spun că, oricât de confortabilă ar fi o canapea, tot mai bine dormi într-un pat adevărat, cu o saltea de calitate.

Dacă te afli în situaţia descrisă mai sus, este foarte posibil să fi căutat până acum soluţii de amenajare a dormitorului şi livingului într-o cameră comună, iar dacă nu ai găsit încă o rezolvare pentru problema ta, te invit să citeşti cu atenţie acest articol, pentru că ţi-am pregătit mai multe idei pe acest subiect.

În ce parte a livingului poate fi amenajat dormitorul?

Pentru amenajarea unui dormitor în perimetrul livingului sau sufrageriei trebuie să identifici cel mai discret loc al încăperii pe care îl vei transforma în zona de odihnă, în care vei amplasa un pat confortabil. Cel mai indicat loc este cel mai îndepărtat colţ al camerei, cel pe care îl foloseşti oricum mai rar. Drept exemplu, te poţi inspira din povestea acestei garsoniere perfect organizate. Dacă ai norocul să dispui de un living spaţios, atunci stabilirea locului viitorului dormitor este mai simplă şi vei mai avea de furcă doar cu alegerea metodei de delimitare a zonei odihnă de restul sufrageriei. Dar despre asta puteți citi mai departe, pe casadex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Loc de joaca pentru copiii din Sacalaz, amenajat chiar in centrul comunei

Locuitorii din comuna timișeană Săcălaz își vor putea duce copiii, în curând, într-un loc...

FOTO Politia Locala din Timisoara lauda initiative cetatenesti sanctionate in alte cazuri

Polițiștii locali din Timișoara laudă inițiativă unor cetățeni de pe strada Intrarea Vișinului, care...

Pista de canotaj de pe Lacul Surduc, la mâna Ministerului Apelor. Ce demersuri anunță CJ Timiș

Construirea pistei de cantotaj pe Lacul Surduc, la mâna Ministerului Apelor. Conducerea CJ Timiş...