Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentFLORI pentru doamne și domnișoare, de 8 Martie, pe Aeroportul din Timișoara

FLORI pentru doamne și domnișoare, de 8 Martie, pe Aeroportul din Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Conducerea Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” timișoara, alături de alte instituţii care îşi desfăşoară activitatea în incinta instituției cum ar fi Poliţia de Transporturi Aeriene şi Poliţia de Frontieră, vor oferi câte o floare fiecărei oamne și domnișoare care vor zbura de la Timișoara spre destinațiile lor, sau care vor ajunge la Timișoara cu avioanele care aterizează pe pista aeroportului.

De asemenea, şoferiţele care se vor afla la volanul maşinii vor beneficia de parcare gratuită pe tor parcursul zilei de duminică.

”În luna martie, mai mult decât oricând în cursul anului, facem daruri femeilor. O floare este un gest simbolic prin care dorim să le reamintim că sunt importante pentru noi şi le apreciem în tot ceea ce fac. Ne dorim ca pasagerele care călătoresc cu avionul duminică să se bucure de primirea unei flori, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare