Conducerea Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” timișoara, alături de alte instituţii care îşi desfăşoară activitatea în incinta instituției cum ar fi Poliţia de Transporturi Aeriene şi Poliţia de Frontieră, vor oferi câte o floare fiecărei oamne și domnișoare care vor zbura de la Timișoara spre destinațiile lor, sau care vor ajunge la Timișoara cu avioanele care aterizează pe pista aeroportului. De asemenea, şoferiţele care se vor afla la volanul maşinii vor beneficia de parcare gratuită pe tor parcursul zilei de duminică.

8 martie”În luna martie, mai mult decât oricând în cursul anului, facem daruri femeilor. O floare este un gest simbolic prin care dorim să le reamintim că sunt importante pentru noi şi le apreciem în tot ceea ce fac. Ne dorim ca pasagerele care călătoresc cu avionul duminică să se bucure de primirea unei flori, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.