Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePista de canotaj de pe Lacul Surduc, la mâna Ministerului Apelor. Ce...

Pista de canotaj de pe Lacul Surduc, la mâna Ministerului Apelor. Ce demersuri anunță CJ Timiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Construirea pistei de cantotaj pe Lacul Surduc, la mâna Ministerului Apelor. Conducerea CJ Timiş a anunţat că face primele demersuri pentru realizarea obiectivului pentru care în acest an au fost alocate două milioane de lei de la bugetul judeţului. Însă, pentru a putea amenaja pista care ulterior va fi omologată şi pentru competiţii internaţionale, CJ Timiş are nevoie de custodia lacului.

„Avem un proiect foarte interesant și avem nevoie de custodia Lacului Surduc. Pentru a realiza pista de canotaj avem nevoie de custodia lacului. Depinde de Apele Române Banat, depinde de Ministerul Apelor. Facem toate demersurile. Avem proiectul privind pista de canotaj pe lista de investiții. Ne vom concentra pe această zonă de agrement, este limitat Lacul Surduc la anumite activități de agrement. Vom continua și cu realizarea altor proiecte pe Lacul Surduc și în zonă”, a declarat Călin Dobra. Pista urmează să fie folosită pentru sporturi nautice, pescuit sportiv, dar şi pentru organizarea de competiţii internaţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...