Transformarea radicală a unui dormitor. Cum arăta înainte de amenajare şi cum arată acum

- Advertisement -

Îmi place tare mult să văd imagini ce ilustrează o cameră sau chiar o casă întreagă înainte şi după renovare. O transformare reuşită, fără artificii complicate de design, te poate inspira şi îţi poate da curajul să te apuci de reamenajarea anumitor încăperi din locuinţa ta, spaţii care, de ceva vreme, necesită un suflu nou. Aşa sper să se întâmple şi după ce vei citi acest articol.

Mobila veche şi decor sărăcăcios

Dormitorul pe care îl poţi vedea în galeria foto de mai jos aparţine unui cuplu german. Până de curând, Silke şi Manfred Hänsch n-au acordat prea mare importanţă felului în care arata această cameră, considerând că, pentru a te odihni, este suficient să ai un pat confortabil. Dar puţinele spaţii de depozitare oferite de mobilă veche au dus, în timp, la aglomerarea vizuală a spaţiului şi la obţinerea unui decor haotic, dezordonat, sărăcăcios şi înghesuit, în ciuda faptului că are aproape 16 metri pătraţi. Aşa că, într-o bună zi, au decis să cheme în ajutor un designer care să-i ajute să transforme dormitorul într-un spaţiu confortabil, modern şi cu adevărat relaxant.

Analizând situaţia, designerul german Birgit Knutzen a decis să renunţe la toate piesele de mobilier (chiar dacă erau din lemn masiv şi încă se prezentau bine), păstrând un singur element din vechiul decor: tabloul de deasupra comodei din lemn. Cum l-a integrat în noul dormitor, dar și alte detalii puteți citi pe casadex.ro.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Loc de joaca pentru copiii din Sacalaz, amenajat chiar in centrul comunei

Locuitorii din comuna timișeană Săcălaz își vor putea duce...

FOTO Politia Locala din Timisoara lauda initiative cetatenesti sanctionate in alte cazuri

Polițiștii locali din Timișoara laudă inițiativă unor cetățeni de...

Cinci soluţii pentru amenajarea şi organizarea băilor mici

Cum să fac să obţin maximum de confort cu...

Din aceeași categorie

Categorii Populare