Spaţii de depozitare pentru balcon. Idei şi imagini

- Advertisement -

Partea bună este că putem evita acest lucru, prin organizarea eficientă a spaţiului cu ajutorul anumitor piese de mobilier multifuncţionale sau a unor cutii de depozitare. În articolul de astăzi îţi voi expune mai multe variante de organizare a balconului, astfel încât să-l poţi folosi în calitate de spaţiu de depozitare pentru diverse obiecte folosite mai rar, păstrându-i în acelaşi timp funcţia de loc de relaxare în aer liber pe durata sezonului cald, care este abia la început.

Băncuțe cu ladă de depozitare sub şezut

Cea mai simplă metodă de a îmbina utilul cu plăcutul este dotarea balconului cu una sau mai multe băncute prevăzute cu câte o ladă de depozitare ascunsă sub şezut, în care vei putea piti nu doar obiecte mărunte, ci şi lucruri mai mari, cum ar fi aspiratorul sau găleata pentru mop. Găseşti astfel de piese de mobilier în diverse variante cromatice din lemn, rattan sau din fibre artificiale, în mai toate magazinele de specialitate, aşa că le poţi cumpăra de-a gata. Sau poţi să-ţi confecţionezi chiar tu o băncuţă din scânduri sau din paleţi din lemn. Trebuie doar să te pricepi cât de cât la mânuirea uneltelor de care vei avea nevoie pentru desfăşurarea unui asemenea proiect. La final, te vei alege cu un frumos spaţiu de relaxare, dar şi cu un balcon ordonat şi cu aspect îngrijit.

Dacă vrei mai mult de atât, poţi cumpăra sau confecţiona o băncuţă cu ladă şi cu spătar înalt cu una sau două poliţe montate în partea superioară. Poliţele îţi vor servi pentru depozitarea unor cutii în care poţi ascunde tot felul de mărunţişuri: cleşti de rufe, cuie, şuruburi, perii şi cârpe de curăţat etc. Imediat sub poliţe poţi monta câteva agăţătoare, confecţionând în acest fel şi un cuier căruia îi vei găsi cu siguranţă o utilitate într-un timp foarte scurt.

Despre dulapurile sau etajerele metalice sau din lemn, dar și despre comoda cu sertare sau cum să faci cu toate florile, citește mai departe pe casadex.ro.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Articole asemănătoare

Copaci, gazon si flori, noul ”spatiu verde” pe strazile Cluj, Aries si Calea Martirilor

Administrația publică locală din Timișoara anunță că, după ce...

Loc de joaca pentru copiii din Sacalaz, amenajat chiar in centrul comunei

Locuitorii din comuna timișeană Săcălaz își vor putea duce...

FOTO Politia Locala din Timisoara lauda initiative cetatenesti sanctionate in alte cazuri

Polițiștii locali din Timișoara laudă inițiativă unor cetățeni de...

Vrei sa vinzi flori, coronite sau candele de 1 noiembrie? Afla cum poti face asta, la Timisoara

Cei interesaţi de obţinerea avizului pentru desfăşurarea activităţii de...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img