Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSpaţii de depozitare pentru balcon. Idei şi imagini

Spaţii de depozitare pentru balcon. Idei şi imagini

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Partea bună este că putem evita acest lucru, prin organizarea eficientă a spaţiului cu ajutorul anumitor piese de mobilier multifuncţionale sau a unor cutii de depozitare. În articolul de astăzi îţi voi expune mai multe variante de organizare a balconului, astfel încât să-l poţi folosi în calitate de spaţiu de depozitare pentru diverse obiecte folosite mai rar, păstrându-i în acelaşi timp funcţia de loc de relaxare în aer liber pe durata sezonului cald, care este abia la început.

Băncuțe cu ladă de depozitare sub şezut

Cea mai simplă metodă de a îmbina utilul cu plăcutul este dotarea balconului cu una sau mai multe băncute prevăzute cu câte o ladă de depozitare ascunsă sub şezut, în care vei putea piti nu doar obiecte mărunte, ci şi lucruri mai mari, cum ar fi aspiratorul sau găleata pentru mop. Găseşti astfel de piese de mobilier în diverse variante cromatice din lemn, rattan sau din fibre artificiale, în mai toate magazinele de specialitate, aşa că le poţi cumpăra de-a gata. Sau poţi să-ţi confecţionezi chiar tu o băncuţă din scânduri sau din paleţi din lemn. Trebuie doar să te pricepi cât de cât la mânuirea uneltelor de care vei avea nevoie pentru desfăşurarea unui asemenea proiect. La final, te vei alege cu un frumos spaţiu de relaxare, dar şi cu un balcon ordonat şi cu aspect îngrijit.

Dacă vrei mai mult de atât, poţi cumpăra sau confecţiona o băncuţă cu ladă şi cu spătar înalt cu una sau două poliţe montate în partea superioară. Poliţele îţi vor servi pentru depozitarea unor cutii în care poţi ascunde tot felul de mărunţişuri: cleşti de rufe, cuie, şuruburi, perii şi cârpe de curăţat etc. Imediat sub poliţe poţi monta câteva agăţătoare, confecţionând în acest fel şi un cuier căruia îi vei găsi cu siguranţă o utilitate într-un timp foarte scurt.

Despre dulapurile sau etajerele metalice sau din lemn, dar și despre comoda cu sertare sau cum să faci cu toate florile, citește mai departe pe casadex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare