ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Loc de joaca pentru copiii din Sacalaz, amenajat chiar in centrul comunei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Locuitorii din comuna timișeană Săcălaz își vor putea duce copiii, în curând, într-un loc de joacă amenajat chiar în centrul localității.

Pornind de la premisa ”copiii trebuie sa aibă bucurie în suflet și pe chip, trebuie să aibă copilărie și să se bucure de ea!”, autoritățile locale din comuna timișeană Săcălaz au demarat amenajarea unui loc de joacă, dedicat celor mai mici locuitori ai comunei, în centrul localității.

”Lucările sunt în desfășurare. Urmează să montăm bănci și coșuri de gunoi pentru a vă oferi un minim de confort, atât dumneavoastră cât și celor mici”, susțin reprezentanții primăriei din comuna aproape lipită de Timișoara.

Fiind vorba despre un loc de joacă, primăria din comuna Săcălaz are în vedere ca ”toată activitatea de realiare a acestuia să urmărească asigurarea îndeplinirii funcției specifice pentru odihnă, recreație, educație și instruire civică”, mai spun reprezentanții comunei.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore