Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePolitia Locala a demarat "asanarea zonei Aurora-Flavia", asa cum a anuntat primarul...

Politia Locala a demarat „asanarea zonei Aurora-Flavia”, asa cum a anuntat primarul Timisoarei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a creat un sondaj prin intermediul căruia vrea să afle dacă urmăritorii săi sunt de acord cu ”asanarea zonei” Aurora-Flavia, pe care o consideră din ”lumea a treia”. Primii pași i-au făcut, în weekend, polițiștii locali, care au aplicat peste 100 de amenzi șoferilor care au parcat în locur nepermise.

Liberalul din fruntea primăriei Timișoara, Nicolae Robu, a creat un sondaj pe pagina sa de Facebook, pe data de 7 martie 2019, prin care anunță că ”s-a terminat cu «lumea a treia» în zona Aurora-Flavia!”. Edilul urbei de pe Bega susține, în cadrul postării de pe Facebook. că ”unul din locurile devenite rușinoase pentru orașul nostru este zona Aurora-Flavia. Dincolo de aspectul de lumea a treia al zonei, este inacceptabil deranjul pentru locatarii din zonă creat de comercianții și clienții necivilizați ai celor două piețe; evident, cu cei civilizați, n-avem nimic! Am decis luarea unor măsuri drastice de asanare a zonei, măsuri care se vor vedea pe teren zilele următoare”, scria Robu pe rețeaua de socializare, postând și două opțiuni care pot fi alese drept răspuns: ”Da, susțin asanarea zonei” și ”Nu, vă vreau mai tolerant”.

Ei bine, peste weekend, în zona piețelor Aurora-Flavia, polițiștii locali din capitala Banatului au desfășurat o acțiune ”în forță”, aplicând nu mai puțin de 131 sancțiuni pentru oprire și staționare neregulamentară pe străzile din apropierea zonei ”pentru luarea măsurilor de fluidizare a traficului în perimetrul respectiv și pentru luarea măsurilor legale în ceea ce privește modul în care conducătorii auto opresc sau staționează pe străzile din jurul piețelor, care sunt foarte aglomerate”.

Conform oamenilor legii, s-a acționat pe toate arterele din jur, principalele străzi pe care au fost depistate încălcări ale legislației în vigoare fiind Teatrului, Talăngii și Lacului. Sancțiunile au fost aplicate oprire, staționare în raza indicatorului care interzice acest lucru, parcarea pe spațiul verde, pe trotuare și în intersecții. ”Polițiștii locali au acționat și anterior demarării de către conducerea Primăriei Timișoara a acțiunilor de asanare a zonei Flavia-Aurora, în special în zilele de weekend, când aglomerația era foarte mare. Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare în această zonă. Poliția Locală atrage atenția că sancțiunile pentru cei care încalcă prevederile OUG 195/2002 referitoare la oprire și staționare neregulamentară sunt între 290 și 725 lei cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă”, susține reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...