ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

6 tendinţe ale anului 2015 în amenajarea bucătăriei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mai jos, vei afla ce mobilier şi accesorii să alegi, cum să le asortezi şi cum să le combini pentru a obţine o bucătărie frumoasă, confortabilă, practică şi mai ales în tendinţele actuale.

1. Bucătarii amenajate în plan deschis

După cum ştii, tendinţa de amenajare a bucătăriei în plan deschis nu este născută anul acesta, ea făcându-şi tot mai accentuat prezenta, iată, de câţiva ani buni deja. Aşa că dacă cumva cochetai deja cu ideea de a reuni livingul şi bucătăria în aceeaşi încăpere, anul acesta este momentul în care poţi trece la fapte. Nu trebuie să uiţi însă că pentru a obţine un spaţiu plăcut, trebuie să priveşti ambele zone de interes ca pe un tot unitar şi chiar dacă vrei să delimitezi vizual bucătăria de living, cauta să introduci anumite elemente comune sub forma unor finisaje sau a unor decoraţiuni, ce vor funcţiona ca nişte punţi de legătură între cele două arii.

2. Mobilier din lemn masiv

Nobilul lemn a fost şi va rămâne unul dintre cele mai frumoase şi valoroase elemente ale oricărui decor şi cum e firesc, nu poate lipsi nici din decorul unei bucătarii frumoase, în tendinţe. E drept ca o mobilă din lemn masiv executată impecabil este foarte scumpă. Dacă te numeri printre persoanele care îşi permit o asemenea cheltuiala, nu sta pe gânduri, ia legătura cu o companie specializată în producţia acestui tip de mobilier şi solicită-le proiectarea unei garnituri pe placul tău.

Pe lângă lemnul în tonuri maronii, în tendinţele anului 2015 se remarcă lemnul vopsit în diverse nuanţe de gri. Această tendinţă se poate observa şi în modelele de parchet laminat care au pătruns în magazinele de bricolaj sau în cele de amenajări şi decoraţiuni pentru casa şi grădină. Aşa că dacă vrei să ai o bucătărie deosebită, alege o mobilă din lemn acoperit cu un strat de vopsea cu tentă gri, prin care să se întrezărească fibra lemnului. Foarte actuale sunt şi piesele de mobilier din lemn ce pare a fi pătat sau decolorat.

Care sunt celelalte tendințe în ceea ce privește accesoriile din cupru, combinațiile de metale, dar și cum trebuie să fie chiuveta, aflați în continuarea acestui articol pe care îl găsești pe casadex.ro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore