Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentZâmbeşte de Ziua ta! - cea mai mare PETRECERE pentru copii, de...

Zâmbeşte de Ziua ta! – cea mai mare PETRECERE pentru copii, de 1 iunie, în Parcul Copiilor din Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Municipalitatea a pregătit numeroase surprize pentru cei mici, care să îi înveselească de ziua lor. ”Zâmbeşte de ziua ta!” Cu acest îndemn copiii, parinţii şi bunicii sunt invitaţi să petreacă Ziua Internaţională a Copilului, participând la jocuri, concursuri şi la multe spectacole antrenante.

Între orele 10:00-20.00 vor avea loc mai multe activităţi, după următorul program:
– 10:00-11:00, Atelier de modelaj;
– 10:00-12:00, Atelier de colaje;
– 12:00-15:00, Atelier pictură colaj;
– 12:00-15:00, Atelier grafică;
– 12:00-15:00, Desene pe asfalt;
– 15:00-17:00, Atelier origami;
– 15:00-17:00, Atelier acvaristică (figurine marine din ipsos);
– 17:00-18:00, Atelier modă (la Palatul Copiilor din Timişoara).

De asemenea, cei care vor asista la petrecerea din Parcul Copiilor, vor putea asista la o demonstrație realizată de formaţiunea SALVO, în zona Căsuţei de pe deal, care va prezenta activităţi interactive pentru copiii de toate vârstele, ateliere specifice situaţiilor de urgenţă: acordarea primului ajutor, salvări de la înălţime/ tiroliană, prezentarea echipamentelor şi a tehnicii din dotarea echipelor.

Vor mai fi realizate ateliere de creaţie din produse reciclabile, pictură, modelaj în lut, de către cei de la Grădiniţa Tom şi Jerry, ateliere de creaţie, artă decorativă şi handmade: pălăriuţe cu animale: buburuze, iepuraşi, fluturaşi, colaje, modelaj fructe – din aluat, realizate de Asociaţia Kinderwelt, un workshop de iniţiere în pictură, artă decorativă şi design vestimentar, cu participarea profesorilor şi cursanţilor Şcolii de Arte Timişoara. În cadrul aceluiași eveniment va fi realizat un atelier denumit ”Meşteşugurile tradiţionale în Banat“, care va prezenta lecţii demonstrative de învăţare a tehnicilor de prelucrare a lemnului şi a olăritului, cu participarea meşterilor populari de la cursurile Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş.

Nici Inspectoratul de Poliție Județean Timiş nu va lipsi de la eveniment, reprezentanții instituției pregătind o prezentare a tehnicii şi a mijloacelor auto din dotare, un stand de informare pentru toate categoriile de cetăţeni prezenţi, cu predilecţie pentru tânăra generaţie, precum şi demonstraţii ale conductorilor de câini de urmă şi de însoţire

Mai târziu, între orele 18:00 și 19:00, Asociația Culturală Noua Acropolă va prezenta o piesă de teatru de păpuși: ”Vrăjitorul din Oz”, iar Echipa hazliţilor şi Echipa Veselă, formate din clovnii din Timişoara, vor face spectacole pentru animarea piticilor.

Descarcă documentul de mai jos pentru a vedea întregul program al evenimentului pus în operă de municipalitatea locală.

[dg]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

De 1 Iunie, copiii si parintii viziteaza GRATUIT Muzeul National al Banatului

În acest weekend, copiii au un motiv de sărbătoare în plus: este Ziua Internațională...

Distracţie pe cinste de 1 iunie, în Parcul Copiilor. Atracţiile la care s-au format cozi

Super distracţie în Timişoara. Însoţiţi de părinţi sau bunici micuţii din capitala Banatului au...

Program special de 1 Iunie, pregătit de Primăria Timișoara. Lista completă cu surprize pentru pitici

Un program variat, plin de activități distractive și suprize - de asta vor avea...