ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nu se lasă! Antrenorul lui Poli vrea toate cele trei puncte cu CS Mioveni: ”E ultimul meci acasă!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa a IX-a play-off-ului seriai a daoua a Ligii a II-a aduce la Timișoara ocupanta locului doi în clasament, CS Mioveni, trupă care are un ”handicap” de 14 puncte în spatele celor de la Poli, timișorenii fiind deja promovați în primul eșalon.

”Este ultimul meci acasă, contra echipei clasate pe locul doi. Echipa din Mioveni este foarte bună și vin să facă un meci mare. Din câte am înțeles, au venit deja de două zile și se pregătesc la ora partidei. Mioveni a fost de la începutul campionatului una dintre contracandidatele noastre” a spsus Dan Alexa, antrenorul timișorenilor, cu o zi înainte de meci.

”Chirurgul” nu vrea ca elevii săi să fie simpli spectatori pe ”Marele Oval” bănățean. ”Pentru mine este important să motivez jucătorii. Țin foarte mult să obținem un rezultat bun și un joc pe măsură. Chiar dacă voi da șansa de a evolua și altor jucători, așa cum s-a întâmplat la Tărlungeni. Este ultimul meci pe teren propriu și jucătorii trebuie să fie motivați”, a mai precizat Alexa.

Tehnicianul alb-negrilor ”renunță”, în schimb, la jocul de la Satu Mare, pentru a trimite în vacanță jucătorii care trebuie mai târziu să se pregătească temeinic pentru Liga I. ”După jocul cu Mioveni, toți băieții vor intra în vacanță. La Satu Mare voi merge cu o echipă constituită din copii, pentru că trebuie să pregătim Liga I și sunt fotbaliști care au nevoie de vacanță”, a conchis ”Chirurgul”.

Partida dintre Poli Timișoara și CS Mioveni se joacă în această seară, începând cu ora 18:00, pe stadionul Dan Păltinișanu, iar în tribune sunt așteptați cât mai mulți fani ai fotbalului local, pentru a sărbători împreună cu jucătorii lui Dan Alexa, promovarea și revenirea în elita fotbalului românesc.

Foto:EyeintheSky

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore