stadionul-Dan-Paltinisanu

Etapa a IX-a play-off-ului seriai a daoua a Ligii a II-a aduce la Timișoara ocupanta locului doi în clasament, CS Mioveni, trupă care are un ”handicap” de 14 puncte în spatele celor de la Poli, timișorenii fiind deja promovați în primul eșalon.

”Este ultimul meci acasă, contra echipei clasate pe locul doi. Echipa din Mioveni este foarte bună și vin să facă un meci mare. Din câte am înțeles, au venit deja de două zile și se pregătesc la ora partidei. Mioveni a fost de la începutul campionatului una dintre contracandidatele noastre” a spsus Dan Alexa, antrenorul timișorenilor, cu o zi înainte de meci.

”Chirurgul” nu vrea ca elevii săi să fie simpli spectatori pe ”Marele Oval” bănățean. ”Pentru mine este important să motivez jucătorii. Țin foarte mult să obținem un rezultat bun și un joc pe măsură. Chiar dacă voi da șansa de a evolua și altor jucători, așa cum s-a întâmplat la Tărlungeni. Este ultimul meci pe teren propriu și jucătorii trebuie să fie motivați”, a mai precizat Alexa.

Tehnicianul alb-negrilor ”renunță”, în schimb, la jocul de la Satu Mare, pentru a trimite în vacanță jucătorii care trebuie mai târziu să se pregătească temeinic pentru Liga I. ”După jocul cu Mioveni, toți băieții vor intra în vacanță. La Satu Mare voi merge cu o echipă constituită din copii, pentru că trebuie să pregătim Liga I și sunt fotbaliști care au nevoie de vacanță”, a conchis ”Chirurgul”.

Partida dintre Poli Timișoara și CS Mioveni se joacă în această seară, începând cu ora 18:00, pe stadionul Dan Păltinișanu, iar în tribune sunt așteptați cât mai mulți fani ai fotbalului local, pentru a sărbători împreună cu jucătorii lui Dan Alexa, promovarea și revenirea în elita fotbalului românesc.

Foto:EyeintheSky

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.