Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, 1 iunie 2015, sărbătorim cu mic cu mare, la Timișoara, printr-un spectacol de magie pentru cei mici, dar și pentru cei mai curioși adulți. Timișorenii sunt așteptați să vină cu copiii, prietenii, frații sau nepoții să pună un strop de magie în copilărie, la cel mai așteptat show de 1 Iunie, realizat de Magicianul Lorenzo Cristian.

Apariții, dispariții, transformări și teleportări. Acestea sunt doar câteva elemente din spectacolul „Magia copilăriei”, prezentat de Lorenzo-Cristian în 1 iunie. Fă-i cel mai frumos cadou unui copil, de ziua lui!

Spectacolul are loc la Casa Tineretului din Timișoara, cu începere de la ora 11:00. Prețul unui bilet de intrarea este de 15 lei, tichetele fiind puse în vânzare în incinta Casei Tineretului, zilnic între orele 14:00 și 19:00. Mai multe detalii și materiale video puteți găsi pe evenimentul de pe Facebook.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.