Aproape 30 de jucători au dat azi „examen” pentru a ajunge la Poli Timişoara. Prea puţini au şanse „de trecere” FOTO

- Advertisement -

Pe o vreme extrem de închisă pe care nici câinele nu e de scos din casă, o ploaie măruntă şi rece, Baza Sportivă a Stadionului Dan Păltinişanu a găzdui miercuri, 15 ianuarie 2014, o partidă de fotbal în cadrul căreia „pretendenţii” la un loc în cadrul echipei Poli Timişoara au încercat să impresioneze.

Din câte se pare, din cei 26 de jucători prezenţi la acest joc, doar cinci vor continua pregătirea alături de elevii lui Şunda, tehnicianul pregătind un nou joc pentru sâmbătă, urmând ca de această dată, cei ce rămân alături de bănăţeani să joace un amical împotriva primei echipe a clubului prim-divizionar.

În afara celor 13 jucători testaţi începând de luni, pe teren şi-au făcut loc astăzi nume vechi, precum Alex Boştină sau Adrian Zaluschi, dar şi nume noi, unii dintre aceştia reuşind chiar să se facă remarcaţi.

Cele două tabere au fost împărţite în cele două rânduri de echipament ale clubului, respectiv alb-negru şi albastru deschis. Dacă din echipa celor ce au evoluat în echipamentul tradiţional s-au remarcat chiar atacantul care până în vara lui 2013 evolua în aceste culori – Alexandru Boştină, din cea a „albaştrilor”, cel mai apreciat a fost atacantul Muhamed Mujic, ambii jucători reuşind să marcheze câte două goluri.

Scorul final a fost de 4-3 pentru sportivii echipaţi în alb şi negru, însă, conform anunţului făcut la finalul jocului de „secundul” Cosmin Petruescu, numai patru sau cinci fotbalişti vor rămâne pe Bega, chiar dacă rămân la stadiul de „jucători în probe”.

Echipa în alb-negru: Gârlea, Călin, Toma, Zurbagiu, Negruţ, Radu, Zaluschi, Păscăleanu, Centea, Boştină, Kuburovic. Au mai jucat: Nicola, Pâlcu, Tothăzan.

Echipa în albastru: Rusu, Răducanu, Spahija, Stojanov, Morariju, Pop, Buac, Hasani, Ahmetovic, Mujic, Jaksic. A mai jucat: Marko Rajic.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img