Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportGiurisici se apără în "problema" Staici şi echipa sa. Vezi ce inepţie...

Giurisici se apără în „problema” Staici şi echipa sa. Vezi ce inepţie a putut anunţa prin intermediul unui comunicat postat pe… Facebook

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Că Ladislau Giurisici are impresia că stă pe aceeaşi treaptă cu proştii presei şi ai internetului, nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni familiarizat cu derapajele celui care „trage sforile” în Campionatul de Automobilism Timiş.

Întrucât, ca măsură de siguranţă, a închis sau blocat site-ul oficial al competiţiei pe care ACR o organizează, www.autokartbanat.ro, Giurisici a apelat la Facebook pentru a posta un „drept la replică”, una penibilă ce-i drept. Acesta anunţă că o „sursa necunoscută” a „spart” site-ul respectiv profitând de „lipsa de securizare totală” a acestuia.

În cele ce urmează aveţi posibilitatea să citiţi „comunicatul” postat de Ladislau Giurisici pe Facebook (postarea este preluată cuvânt cu cuvânt, fără diacritice şi cu greşelile aferente):

„COMUNICAT

COMISIA DE AUTOMOBILISM SI KARTING TIMIS este profund socata de jignirile aduse echipei KREMSMULLER si binecunoscutului pilot timisorean FLORIN STAICI in materialul provenind de pe site-ul “autokartbanat.ro” ,condamna maxim gestul si jignirile folosite , va informeaza si declara ca este o POSTARE NEAUTORIZATA de comisie,care provine de la o sursa necunoscuta deocamdata,care probabil a ‘spart’ site-ul,profitand de o lipsa de securizare totala a site-ului.
Ca prime masuri declaram ca site-ul “autokartbanat.ro” nu mai este site-ul oficial al Campionatului de Automobilism si Karting Timis,vom bloca accesul la site pina la securizarea totala,vom merge pina la inchiderea acestui site. Pentru a nu afecta accesul la informatie prin blocarea site-ului vom trimite catre toti cei interesati datele pe email-uri si facebook. Deasemenea vom demara o ancheta interna.
Clasamentele oficiale si informarile oficiale despre competitii sunt cele care au fost trimise presei in pachetele de date aferente fiecarui concurs,unde nu a aparut asa ceva,ca dovada ca in toate postarile autorizate a aparut numele echipei,participantilor inclusiv a lui Florin Staici, cu datele corecte si in deplin spirit de sportivitate si de fair-play.
Personal si in numele comisiei regret profund aceasta situatie, ma dezic total de cei care folosesc astfel de actiuni degrinatoare,sub masca anonimatului , ma simt vinovat ca nu am prevazut astfel de situatii,pentru a le putea prevenii si impiedica. Doresc sa aduc la cunostiinta tuturor oamenilor de sport, si nu numai,si in special la cei direct si profund afectati,in fapt toti suntem,ca avem cea mai mare stima si respect pentru toti concurentii si structurile sportive,apreciem deosebit implicarea pozitiva a echipei KREMSMULLER in automobilismul romanesc si pe membrii sai, il apreciem maxim pe SPORTIVUL FLORIN STAICI,care a fost,este si va fi un varf de lance in automobilismul timisan si nu numai,de multe ori el realizand prin evolutiile sale o imagine deosebit de buna a campionatului.Chiar daca uneori au avut loc litigii d.p.d.v. regulamentar intre organizatori,arbitrii si concurenti,intodeauna,toate , au fost solutionate intr-un cadru regulamentar,civilizat,in limitele decentei.
In incheiere imi exprim din nou regretul pentru aceasta situatie,imi cer scuze ca ma repet,dar sunt inca debusolat vis-à-vis de cele intamplate,care este in totala contradictie cu spiritul de fair-pay si sportivitate promovat de noi,si le transmit inca odata tuturor colaboratorilor,sportivilor,presei : VA APRECIEM SI VA RESPECTAM MAXIM !!!
Va rog sa considerati acest comunicat si ca un drept la replica.Pentru orice alte nelamuriri va stau la dispozitie.
P.S. Imi pare rau pentru intarzierea cu care a fost dat acest comunicat,dar am fost plecat din localitate,fara acces la internet.
Timisoara,22.10.2013,ora 15.30

Cu deosebita stima si respect,
Presedintele C.A.K.Tm , Dipl.Ing.Giurisici-F. Ladislau-Marius”.

Dacă avem un specialist IT „pe-aproape” îl rugăm să-i explice domnului Giurisici cât de greu, sau de uşor, se poate face pe un site ceea ce încearcă dumnealui să insinueze!

1 COMENTARIU

  1. Și mă rog domnule Lola.. de ce numai ție ți s-a spart site-ul din atââââtea site-uri mult mai importante? Cine își bate capul cu un site nesemnificativ al unui milog ca tine???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

CJ Timiș și Direcția Județeană de Tineret și Sport Timiș, IMPASIBILE și NEGLIJENTE față de unii sportivi timișeni din automobilism

Deși a avut un sezon plin de reușite, Raul Rikardo Szene și membrii echipei...

INEDIT! Napoca Rally Academy și pilotul timișorean Florin Staici predau Defensive Driving, la Timișoara FOTO/VIDEO

Defensive driving (conducere defensivă, în limba română) este o formă de educație pentru șoferii...

Linia de autobuz Expres 7 va fi deviată sâmbătă. Vezi care este durata modificării traseului

RATT anunță devierea traseului liniei de autobuz Expres 7, pentru sâmbătă, 12 iulie 2014,...