autoslalom-cupa-unior-11

Etapa a II-a a Campionatului Naţional de Autoslalom a reprezentat înscrierea în competiţie a două echipe din Timişoara. Dacă pentru Constructim Timişoara, doi dintre piloţi au fost timişoreni, iar restul din Bucureşti, GAO Racing Team a avut în componenţă numai piloţi din Capitala Banatului.

Debutanţii Adrian Marcovici şi Raul Tudoreanu, alături de experimentatul Sergiu Tirla au luat startul la grupe diferite în cadrul Cupei Unior, aşa cum s-a numit această etapă desfăşurată la Bucureşti, pe circuitul AMC Kart.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de veteranul echipei, Sergiu Tirla, care a încheiat etapa pe locul secund la clasa sa. “E prima etapă la care mergem în 2014, dar avem de gând să participăm la toate celelate etape rămase şi să obţinem mult mai multe puncte şi podiumuri şi, de ce nu, măcar un titlu de campion naţional” ne-a declarat “Gao”.

Ceilalţi doi colegi ai lui Sergiu, tinerii Adrian Marcovici şi Raul Tudoreanu au obţinut, şi ei, clasări onorabile în cadrul competiţiei organizate de Federaţia Româână de Automobilism Sportiv. Tudoreanu, la volanul unui bolid Honda Civic, a obţinut locul 7 în clasa sa, iar Marcovici, cu un Mitsubishi Evo 4 s-a clasat al 8-lea în clasa sa, în condiţiile în care cei doi nu au o deosebită experienţă pe acest gen de trasee, Tudoreau fiind prezent doar etapa trecută la aceeaşi competiţie, când a debutat pe circuit.

Etapa cu numărul 3 a “naţionalului” de Autoslalom este programtă pentru weekend-ul 7-8 iunie, la Măgureni, în judeţul Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.