Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportÎnceput bun pentru piloţii GAO Racing Team! Sergiu Tirla a terminat etapa...

Început bun pentru piloţii GAO Racing Team! Sergiu Tirla a terminat etapa a II-a a C.N. Autoslalom pe locul doi FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Etapa a II-a a Campionatului Naţional de Autoslalom a reprezentat înscrierea în competiţie a două echipe din Timişoara. Dacă pentru Constructim Timişoara, doi dintre piloţi au fost timişoreni, iar restul din Bucureşti, GAO Racing Team a avut în componenţă numai piloţi din Capitala Banatului.

Debutanţii Adrian Marcovici şi Raul Tudoreanu, alături de experimentatul Sergiu Tirla au luat startul la grupe diferite în cadrul Cupei Unior, aşa cum s-a numit această etapă desfăşurată la Bucureşti, pe circuitul AMC Kart.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de veteranul echipei, Sergiu Tirla, care a încheiat etapa pe locul secund la clasa sa. „E prima etapă la care mergem în 2014, dar avem de gând să participăm la toate celelate etape rămase şi să obţinem mult mai multe puncte şi podiumuri şi, de ce nu, măcar un titlu de campion naţional” ne-a declarat „Gao”.

Ceilalţi doi colegi ai lui Sergiu, tinerii Adrian Marcovici şi Raul Tudoreanu au obţinut, şi ei, clasări onorabile în cadrul competiţiei organizate de Federaţia Româână de Automobilism Sportiv. Tudoreanu, la volanul unui bolid Honda Civic, a obţinut locul 7 în clasa sa, iar Marcovici, cu un Mitsubishi Evo 4 s-a clasat al 8-lea în clasa sa, în condiţiile în care cei doi nu au o deosebită experienţă pe acest gen de trasee, Tudoreau fiind prezent doar etapa trecută la aceeaşi competiţie, când a debutat pe circuit.

Etapa cu numărul 3 a „naţionalului” de Autoslalom este programtă pentru weekend-ul 7-8 iunie, la Măgureni, în judeţul Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Teatrul Naţional Timişoara, reprezentaţie de excepţie la Bucureşti la Festivalul Naţional de Teatru

Actorii Teatrului Naţional din Timişoara pleacă la Bucureşti, acolo unde duminică, de la orele...

EXCLUSIV! DGA Bucureşti, operaţiune spectaculoasă la Centrul de Transfuzii din Craiova, unde se făcea comerţ cu sânge

Operațiune spectaculoasă a ofițerilor de la Direcția Generală Anticorupție din București, la Centrul Regional...

OFICIAL Ion Mirescu pleacă de la conducerea IPJ Timiș. Ce funcție va ocupa în cadrul IGPR

Șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Ion Mirescu, va părăsi postul pe care îl...