ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Început bun pentru piloţii GAO Racing Team! Sergiu Tirla a terminat etapa a II-a a C.N. Autoslalom pe locul doi FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa a II-a a Campionatului Naţional de Autoslalom a reprezentat înscrierea în competiţie a două echipe din Timişoara. Dacă pentru Constructim Timişoara, doi dintre piloţi au fost timişoreni, iar restul din Bucureşti, GAO Racing Team a avut în componenţă numai piloţi din Capitala Banatului.

Debutanţii Adrian Marcovici şi Raul Tudoreanu, alături de experimentatul Sergiu Tirla au luat startul la grupe diferite în cadrul Cupei Unior, aşa cum s-a numit această etapă desfăşurată la Bucureşti, pe circuitul AMC Kart.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de veteranul echipei, Sergiu Tirla, care a încheiat etapa pe locul secund la clasa sa. „E prima etapă la care mergem în 2014, dar avem de gând să participăm la toate celelate etape rămase şi să obţinem mult mai multe puncte şi podiumuri şi, de ce nu, măcar un titlu de campion naţional” ne-a declarat „Gao”.

Ceilalţi doi colegi ai lui Sergiu, tinerii Adrian Marcovici şi Raul Tudoreanu au obţinut, şi ei, clasări onorabile în cadrul competiţiei organizate de Federaţia Româână de Automobilism Sportiv. Tudoreanu, la volanul unui bolid Honda Civic, a obţinut locul 7 în clasa sa, iar Marcovici, cu un Mitsubishi Evo 4 s-a clasat al 8-lea în clasa sa, în condiţiile în care cei doi nu au o deosebită experienţă pe acest gen de trasee, Tudoreau fiind prezent doar etapa trecută la aceeaşi competiţie, când a debutat pe circuit.

Etapa cu numărul 3 a „naţionalului” de Autoslalom este programtă pentru weekend-ul 7-8 iunie, la Măgureni, în judeţul Prahova.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore