alex-krepelka

Asemeni etapei de debut şi cea de-a doua rundă a CRVC a avut loc la Slatina de Mureş-Brazii, o „gazdă” perfectă pentru această competiţie. Organizatorii, timişorenii de la VSS Racing Club, s-au declarat încântaţi de această locaţie, încă de la prima etapă, motiv pentru care au şi decis programarea celei de-a doua runde pe acelaşi amplasament.

Cel mai bun timp al acestei etape l-a obţinut timişoreanul Alexandru Krepelka – sportivul reuşind să ocupe prima poziţie atât în clasamentul Open cât şi la Grupa H3, acolo unde se încadrează Peugeot-ul 205 cu care concurează, cu un timp de 2:28,32, urmat în clasamentul Open de Zoltan Szorad şi de un alt timişorean, tânărul Adrian Marcovici. La Grupa H3, Krepelka a fost urmat de acelaşi Zoltan Szorad, podiumul fiind completat de Gigi Buturean.

Grupa H4 a fost „adjudecată” de Săliştean Călin, al doilea fiind Richard Kasler, urmat de Voicu Rinder. Primul în topul Grupei H2 a fot tânărul timişorean Adrian Marcovici, urmat de Andrei Uram şi Mircea Samuil, în vreme ce la Gurpa H1 şi la Juniori au participat doar câte un singur concurent, respectiv Johan Lucaci, şi Ovidiu Vrazsa.

„A fost o etapă mult aşteptată şi disputată până în ultima manşă de concurs. Pentru mine se poate spune că a fost şi etapa revanşei deoarece la etapa precedentă am abandonat din motive tehnice. Organizarea a fost foarte bună, vremea a ţinut de data asta cu concurenţii, iar pe marginea traseului au fost foarte mulţi spectatori, deci totul a fost ideal pentru o astfel de competiţie” ne-a povestit Alexandru Krepelka – cel mai bun pilot care a luat startul în această etapă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.