ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alex Krepelka: cel mai bun pilot în etapa secundă a Campionatului Regional de Viteză în Coastă. Vezi clasamentul competiţiei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Asemeni etapei de debut şi cea de-a doua rundă a CRVC a avut loc la Slatina de Mureş-Brazii, o „gazdă” perfectă pentru această competiţie. Organizatorii, timişorenii de la VSS Racing Club, s-au declarat încântaţi de această locaţie, încă de la prima etapă, motiv pentru care au şi decis programarea celei de-a doua runde pe acelaşi amplasament.

Cel mai bun timp al acestei etape l-a obţinut timişoreanul Alexandru Krepelka – sportivul reuşind să ocupe prima poziţie atât în clasamentul Open cât şi la Grupa H3, acolo unde se încadrează Peugeot-ul 205 cu care concurează, cu un timp de 2:28,32, urmat în clasamentul Open de Zoltan Szorad şi de un alt timişorean, tânărul Adrian Marcovici. La Grupa H3, Krepelka a fost urmat de acelaşi Zoltan Szorad, podiumul fiind completat de Gigi Buturean.

Grupa H4 a fost „adjudecată” de Săliştean Călin, al doilea fiind Richard Kasler, urmat de Voicu Rinder. Primul în topul Grupei H2 a fot tânărul timişorean Adrian Marcovici, urmat de Andrei Uram şi Mircea Samuil, în vreme ce la Gurpa H1 şi la Juniori au participat doar câte un singur concurent, respectiv Johan Lucaci, şi Ovidiu Vrazsa.

„A fost o etapă mult aşteptată şi disputată până în ultima manşă de concurs. Pentru mine se poate spune că a fost şi etapa revanşei deoarece la etapa precedentă am abandonat din motive tehnice. Organizarea a fost foarte bună, vremea a ţinut de data asta cu concurenţii, iar pe marginea traseului au fost foarte mulţi spectatori, deci totul a fost ideal pentru o astfel de competiţie” ne-a povestit Alexandru Krepelka – cel mai bun pilot care a luat startul în această etapă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore