Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTârgul comercianţilor debutează mâine, pe "Pietonala" Mărăşeşti. Vezi cât durează!

Târgul comercianţilor debutează mâine, pe „Pietonala” Mărăşeşti. Vezi cât durează!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ozzy Grup vă invită la „Târgul Comercianţilor” din Timişoara, în perioada 19-22 iunie 2014, pe binecunoscuta alee pietonală Mărăşeşti, din centrul oraşului de pe Bega, mai exact între strada V.V.Delamarina şi strada C. Brădiceanu, in aer liber.

Târgul doreşte să sprijine micii întreprinzători din Timişoara dar şi din ţară, tocmai de aceea firma organizatoare oferă expozanţilor posibilitatea să plătească pe stand „fiecare cât vrea”!!!

„Trebuie să arătăm funcţionarilor Statului dar şi celor privaţi, că schimbarea vine din noi, din fiecare şi că se poate. Omul de lângă noi trebuie să primeze, micul întreprinzător şi nu banii, căci fără micii întreprinzători ţara aceasta îşi pierde sufletul şi suflul.

Veniţi să ne ajutaţi în Campania <<Fiecare cât poate şi vrea!>>, veniţi să sprijinim micii întreprinzatori!” se arată în comunicatul emis de organizatori.

Produsele expuse vor fi dintr-o gamă diversificată, de la gablonţuri, bijuterii cu pietre semipreţioase, artizanat, flori, mic mobilier, decoraţiuni, sticlărie, hand-made, cosmetice, anticariat, etc. Program de desfăşurare al Târgului este între orele 9:00 – 22:00, acces publicului fiind gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare