Prima ediţie a „United Summer Cup” are loc în acest weekend. Micii fotbalişti se întrec la trei categorii de vârstă

- Advertisement -

La finele acestei săptămâni, clubul de fotbal juvenil ACS United Timişoara, în colaborare cu Lemon Club, şi cu aportul financiar oferit de Restaurantul Francesca, organizează prima ediţie a United Summer Cup – o competiţie ce se vrea a deveni tradiţie, la Timişoara.

„Prin organizarea acestui eveniment ne propunem ca înainte de vacanţa de vară fiecare copil să rămână cu o amintire frumoasă legată de activitatea fotbalistică din sezonul recent încheiat. De asemenea dorim să devină o competiţie oficială care să intre în calendarele Asociaţiei Judeţene de Fotbal” spune Cătălin Lungu – preşedintele clubului organizator ACS United Timişoara.

Lungu explică şi care au fost primele decizii luate în legătură cu acest eveniment sportiv, aflat la debut. „Pentru prima ediţie am vrut să ne limităm la trei categorii de vârstă pentru a ţine în frâu organizarea de la cap la coadă. Dacă o să iasă bine şi toată lumea va fi mulţumită, atunci la ediţiile următoare probabil vom chema mai multe echipe şi vom face pe mai multe zile, deocamdată ne-am rezervat un weekend pentru desfăşurarea completă a cupei United”, explică cel care îndeplineşte şi atribuţiile unui antrenor de fotbal juvenil, în cadrul clubului.

Programul competiţiei este următorul:
Vineri, 20 iunie de la ora 17:30, la clubul Lemon se organizează tragerea la sorţi în prezenţa tuturor antrenorilor/delegaţilor echipelor participante.
Sâmbătă, 21 iunie de la ora 9:00, se dă startul pentru categoria de vârstă 2007, iar de la ora 14:00 încep meciurile din grupe la categoria 2004.
Duminică, 22 iunie, începand cu ora 9:00 se vor desfăşura fazele finale ale categoriei 2004, iar de la ora 11:00 se va da startul meciurilor de la categoria 2006.

La toate categoriile se va organiza la final o festivitate de premiere în cadrul căreia copiii participanţi vor primi cupe, medalii, diplome şi premii pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar şi golgheter. Toate meciurile se vor desfăşura la Clubul Lemon, pe teren sintetic, ferit de soare, în sistem 5+1 portar, iar durata partidelor va fi de 2 reprize a câte 12 minute fiecare, cu pauză de 3 minute între ele.

Echipele participante la această primă ediţie sunt:
– categoria 2004: ACS United Timişoara, LPS-CSS Banatul Timişoara, Porto-Bega Timişoara, AS Junior Timişoara, Mamma Mia Becicherecu Mic şi Edu Sport Junior Timişoara;
– categoria 2006: ACS United Timişoara, LPS Banatul Timişoara, AS Junior Timişoara, AS Leu Giarmata, Edu Sport Junior Timişoara şi Atletico Timişoara;
– categoria 2007: ACS United Timişoara, LPS-CSS Banatul Timişoara, AS Junior Timişoara, AS Leu Giarmata şi Atletico Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Se deschide Ludoteca Habarnam – Club de joaca si lectura pentru copii, la Timisoara

Începând cu 31 octombrie se va deschide, în Calea...

Politistii din Timis, fapte bune pentru copii: ”Protejam oameni, ajutam oameni!”

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș...

Copii, aduce-ti parintii la spectacolele TNT! Cuplurile, bilete 1+1 gratis!

Teatrul Național Timișoara (TNT) propune publicului său un schimb...

Copii de 15 ani, prinsi dupa ce au furat dintr-un magazin ”din prostie”

Doi minori, în vârstă de 15 ani, au depistați...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Din aceeași categorie

Categorii Populare