Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieADIO grădini în jurul blocurilor din Timișoara. Gazon englezesc, flori și... foișoare...

ADIO grădini în jurul blocurilor din Timișoara. Gazon englezesc, flori și… foișoare în locul lor! Vezi planurile Primăriei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Transformările anunțate de municipalitatea de pe Bega pentru capitala Banatului sunt abi la început, primarul urbei surprinzând cu declarațiile sale din nou. Robu a declarat vineri că grădinile din jurul blocurilor din Timișoara vor dispărea rând pe rând, acesta urmând să fie înlocuite cu amenajări de excepție, primele exemple urmând a fi puse în practică tocmai pe strada care va fi extinsă la patru benzi, Dr. A. Păunescu-Podeanu.

“Vor dispărea grădinile din jurul blocurilor. Vor fi amenajate spații verzi civilizate. Noi vrem să terminăm cu ceea ce avem din păcate în aproape tot orașul, cu tot felul de îngrădiri ale unor porțiuni de spațiu verde unde fiecare cultivă câte ceva, sau plantează flori, într-o manieră total neunitară. Vrem spații verzi, deschise, frumoase, unde iarba să fie iarbă, gazon englezesc. Vom planta și flori și vom avea foișoare și bănci”, a explicat Nicolae Robu.

Strada Dr. A. Păunescu-Podeanu va fi reabilittă și extinsă la patru benzi, șantierul urmând a se deschide chiar săptămâna care vine. Lucrările vor dura numai trei luni, a precizat Nicolae Robu, în urmă cu câteva zile. Vezi AICI toate planurile municipalității pentru strada unde urmează să fie desființate în întregime grădinile din jurul imobilelor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare