Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La Timişoara, Poliţia Rutieră „trage pe dreapta” şoferiţele pentru a le înmâna un… mărţişor FOTO+VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

1 martie este o sărbătoare deosebbită pentru femei. Această zi înseamnă revenirea primăverii şi cum ne putem bucura mai mult de aceasta dacă nu oferind flori, ceea ce au făcut şi poliţiştii rutieri, alături de colaboratorii lor, pe străzile din Timişoara.

„Desfăşurăm o acţiune în trafic, în colaborare cu Omniasig la nivel naţional, iar în plan local Direcţia Poliţiei Rutiere, în cadrul campaniei <<Alege Viaţa>>, are ca partener Automobil Club Român (ACR) şi Comisia de Automobilism şi Karting Timiş. Aşa cum se întâmplă deja de câţiva ani, de 1 martie dăruim un mărţişor doamnelor aflate la volan, asta pentru că femeile ne fac viaţa mai frumoasă” spun poliţiştii.

„De 1 Martie am împărţit marţişoare şi calendare doamnelor şi domişoarelor aflate în trafic, îmbrăcat în combinezonul de concurs şi cu maşina de concurs alături.  Acţiunea a debutat la ora 11:00, ea terminându-se la ora 13:00, totul petrecându-se în sensul giratoriu de la <<Punctele Cardinale>>” ne-a declarat Adrian Marcovici – unul dintre cei mai buni piloţi de perspectivă din judeţul Timiş.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=FSrmUgdgLA4&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare