AcasăStiriSportCampionatul Regional de Viteză în Coastă se SCHIMBĂ! Vezi modificările și când...

Campionatul Regional de Viteză în Coastă se SCHIMBĂ! Vezi modificările și când au loc primele etape

Din dorinţa de a reînvia un traseu consacrat de viteză în coastă, organizatorii au propus organizarea a două etape independente, în zilele de sâmbătă, respectiv duminică. Fiecare dintre cele două etape va fi constituită din şase urcări, din care două urcări de recunoaştere necronometrate, două urcări de antrenament cronometrate şi două urcări de concurs.

Competiţia se va desfăşura pe vechiul traseu de viteză în coastă, de la ieşirea din Oraviţa către afisprogramAnina (CS), pe DN57 B, km 5+300 – km 11+900, având o lungime de 4.7 km. Circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe sectorul de drum menţionat în zilele de sâmbătă şi duminică între orele 8:30 şi 18:00.

Fiind ediţia pilot a noului campionat şi reînviind tradiţia automobilistică a zonei, organizatorii au oferit piloţilor șansa de a se înscrie gratuit, însă asta a fost posibil numai până la finalul lunii aprilie, piloții care au profitat de această șansă primind și un pachet de cazare cu cină festivă inclusă şi acces la ştrandul termal pentru întreg weekend-ul. Până în prezent, pe lista de înscrieri se regăsesc 48 de piloţi şi un forlighter, pentru cele două grupe, licenţiaţi şi debutanţi, cu maşini încadrate la grupa H.

Pentru seara de vineri, 29 mai 2015, organizatorii au pregătit un spectacol de drift şi îndemânare pentru deliciul publicului, începând cu ora 19:30, ca un preambul pentru spectacolul automobilistic din zilele următoare.

Pentru a consulta programul evenimentului, regulamentul particular sau pentru orice alte informaţii, puteţi accesa www.vssracingclub.ro, www.romanianbergcup.ro sau evenimentul creat pe reţeaua de socializare Facebook, numit CUPA ORAVIŢA.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente