Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Calea Martirilor NU se lărgește la patru benzi! Care este MOTIVUL anunțat de autoritățile locale

- Advertisement -
Pe data de 8 mai 2015, Primăria Municipiului Timișoara anunța intenția de a achiziționa serviciul de asistență tehnică prin diriginți de șantier pentru obiectivul de investiții «Lărgire la patru benzi – Calea Martirilor 1989», însă această procedură a fost sortită eșecului. Reprezentanții municipalității nu dezarmează și anunță că procedura va fi realuată.

”La începutul lunii mai a fost lansată procedura de atribuire a contractului de asistență tehnică de specialitate prin diriginți de șantier pentru obiectivul de investiții «Lărgirea la patru benzi a Căii Martirilor 1989». Până în momentul de față, Primăria Municipiului Timișoara nu a primit nici o ofertă, astfel că procedura va fi reluată”, a confirmat Alina Pintilie, purtătorul de cuvânt al instituției Primarului, pentru Vocea Timișului.

Conform caietului de sarcini anunțat de Primăria Timișoara, lucrările de lărgire a străzii de legătură cu comuna Giroc ar urma să se întindă pe 24 de aluni (2 ani), iar valoarea lucrărilor ar depăși, conform estimărilor, 3,5 milioane de euro.

”Având în vedere urbanizarea intensă și dezvoltarea zonei de locuințe pe teritoriul cuprins între Timișoara și Giroc, volumul traficului de autovehicule între cele două localități a crescut în mod considerabil, astfel că în anumite perioade ale zilei capacitatea de circulație a drumului este depășită, traficul desfășurând-se anevoios. Ca urmare, este necesară modernizarea și extinderea drumului la patru benzi”, explica Dan Diaconu, viceprimarul liberal al Timișoarei, la finalul anului 2014.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore