Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Calea Martirilor NU se lărgește la patru benzi! Care este MOTIVUL anunțat de autoritățile locale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Pe data de 8 mai 2015, Primăria Municipiului Timișoara anunța intenția de a achiziționa serviciul de asistență tehnică prin diriginți de șantier pentru obiectivul de investiții «Lărgire la patru benzi – Calea Martirilor 1989», însă această procedură a fost sortită eșecului. Reprezentanții municipalității nu dezarmează și anunță că procedura va fi realuată.

”La începutul lunii mai a fost lansată procedura de atribuire a contractului de asistență tehnică de specialitate prin diriginți de șantier pentru obiectivul de investiții «Lărgirea la patru benzi a Căii Martirilor 1989». Până în momentul de față, Primăria Municipiului Timișoara nu a primit nici o ofertă, astfel că procedura va fi reluată”, a confirmat Alina Pintilie, purtătorul de cuvânt al instituției Primarului, pentru Vocea Timișului.

Conform caietului de sarcini anunțat de Primăria Timișoara, lucrările de lărgire a străzii de legătură cu comuna Giroc ar urma să se întindă pe 24 de aluni (2 ani), iar valoarea lucrărilor ar depăși, conform estimărilor, 3,5 milioane de euro.

”Având în vedere urbanizarea intensă și dezvoltarea zonei de locuințe pe teritoriul cuprins între Timișoara și Giroc, volumul traficului de autovehicule între cele două localități a crescut în mod considerabil, astfel că în anumite perioade ale zilei capacitatea de circulație a drumului este depășită, traficul desfășurând-se anevoios. Ca urmare, este necesară modernizarea și extinderea drumului la patru benzi”, explica Dan Diaconu, viceprimarul liberal al Timișoarei, la finalul anului 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Aproape 200 de locuri noi de parcare in Calea Girocului. Unde au fost amenajate

170 de locuri noi de parcare au fost amenajate pe strada Pepinierei din Calea...

Lucrările de la Calea Girocului, fără termen de finalizare. Problema care i-a tras pe muncitori pe dreapta

Poveste cu repetiție la fiecare lucrare de infradstructură din Timișoara. Dacă la anunțul începerii...

Revolutia uitata! Tu ce crezi c-a fost?

Culegând cartuşe din Girocului, holbându-mă la tancul ăla ars şi cu şenilele rupte sau...