Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproape 200 de locuri noi de parcare in Calea Girocului. Unde au fost amenajate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
170 de locuri noi de parcare au fost amenajate pe strada Pepinierei din Calea Girocului. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat astăzi că investiția la care se lucrează de o bună perioadă de timp a fost finalizată. Edilul susține că locurile de parcare vor putea fi folosite gratuit de locuitorii din zonă. Totul după ce mai mulți timișoreni i-ar fi cerut să le ofere posibilitatea de a-și plăti locurile de parcare.

„Cei care cer acest lucru o fac pentru că nu există destule locuri de parcare și ei spun că atunci când ajung seara acasă nu găsesc loc chiar dacă ați amenajat parcări. Alții sunt în alte zone unde nu am făcut amenajări. Sigur că nu ai ce să închiriezi acolo. Dar acolo unde sunt parcări amenajate și sunt mii de locuri pe care le-am creat în cartiere, în parcări dintre blocuri, acolo un astfel de sistem s-ar putea introduce. Teama mea este că se va ajunge la certuri între oameni. Este posibil ca un loc să fie liber mult timp și cineva va veni și îl va ocupa și în timp ce mașina lui este acolo e posibil să apară cel ce a plătit pentru acel loc și să se supere și să se ajungă la conflict între oameni”, a declarat primarul Nicolar Robu astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare