Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Numar alarmant de pacienti cu viroze in Timis, in ultima saptamana

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °
Statistică îngrijorătoare în Timiș. Peste 1.600 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale săptămâna trecută, după ce au contactat o serie de viroze. Nu mai puțin de 20 de pacienți au avut nevoie și de internare în spital.

Conform datelor avansate de Direcția de Sănătate Publică Timiș în săptămâna 22-28 ianuarie au fost înregistrare 1.682 de cazuri de viroze. Alți 258 de timișeni au ajuns la spital după ce s-au îmbolnăvit de pheumonie. DSP Timiș mai dispune de aproape 3.500 de doze de vaccin antigripal. Însă, prevenția joacă un rol important în menținerea stării de sănătate. Medicii ne recomandă să evităm contactul cu persoanele virusate, să stăm acasă dacă suntem bolnavi și să ne spălăm pe mâini cât mai des posibil.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare