Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mascaţii au dat buzna peste hoţii din Timiş. Vezi ce au descoperit VIDEO

- Advertisement -

Joi, 30 ianuarie 2014, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Tribunalul Timiş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au descins la 26 de adrese din judeţul Timiş şi la alte 4 din judeţul Sibiu, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în furturi din locuinţe, sedii de firme şi altele.

Oamenii legii au mai pus în executare şi 16 mandate de aducere pe numele suspecţilor, persoanele identificate fiind conduse pentru audieri la sediul DIICOT–Serviciul Teritorial Timişoara.

În cursul anului 2013, cei 16 suspecţi ar fi comis 22 de furturi din locuinţe, pe raza judeţelor Timiş, Caraş-Severin şi Sibiu, dar şi celebrul jaf din casa fostului şef al Finanţelor din Oţelu Roşu, Ioan Petru Lupşac. Prejudiciul total creat prin comiterea faptelor este estimat la peste 1.000.000 de euro.

Descinderile de azi-dimineaţă au adus cu ele sechestru pe toate autoturismele şi bunurile imobiliare despre care anchetatorii susţin că au putut fi achiziţionate cu banii proveniţi din spargerile date de gruparea respectivă.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=bXQWYDiooc8&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore