Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mascaţii au dat buzna peste hoţii din Timiş. Vezi ce au descoperit VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 30 ianuarie 2014, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Tribunalul Timiş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au descins la 26 de adrese din judeţul Timiş şi la alte 4 din judeţul Sibiu, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în furturi din locuinţe, sedii de firme şi altele.

Oamenii legii au mai pus în executare şi 16 mandate de aducere pe numele suspecţilor, persoanele identificate fiind conduse pentru audieri la sediul DIICOT–Serviciul Teritorial Timişoara.

În cursul anului 2013, cei 16 suspecţi ar fi comis 22 de furturi din locuinţe, pe raza judeţelor Timiş, Caraş-Severin şi Sibiu, dar şi celebrul jaf din casa fostului şef al Finanţelor din Oţelu Roşu, Ioan Petru Lupşac. Prejudiciul total creat prin comiterea faptelor este estimat la peste 1.000.000 de euro.

Descinderile de azi-dimineaţă au adus cu ele sechestru pe toate autoturismele şi bunurile imobiliare despre care anchetatorii susţin că au putut fi achiziţionate cu banii proveniţi din spargerile date de gruparea respectivă.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=bXQWYDiooc8&feature=youtu.be]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Hoții și vardiștii! IPJ Timiș nu are timp să prindă un hoț minor, care terorizează Timișoara, pentru că e foarte ocupat cu migranții

Povestea de astăzi este despre o femeie curajoasă. O reprezentantă a sexului frumos care,...

Politia Locala Timisoara: ”ATENTIE în aglomeratie! Hotii nu intra in vacanta!”

Poliția Locală din Timișoara atrage atenția asupra faptului că hoții nu intră în concediu...

Procurorii DIICOT isi inceteaza activitatea si se alatura protestelor

Adunarea generală a procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată...