Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Desen „porno” pe zăpada aşternută în Centrul Timişoarei

- Advertisement -

„Din ciclul „Extratereştrii e printre noi!”: Profitând de pustietatea din centru şi de absenţa oamenilor legii, mâini criminale au desenat la miezul nopţii pe stratul subţire de zăpadă dintre cele patru felinare din faţa Operei un ciudat simbol falic, vizibil doar din cer (sau din clădirea Rectoratului de alături) după modelul straniilor desene în lanurile de grâu de pe alte meridiane… Nevrând să credem că un localnic ar putea să împieteze viitorul statut de Capitală Culturală Europeană, pesupunem că un extraterestru răuvoitor a profitat de ocazia că mai sunt doar câteva zile până la interzicerea dronelor pentru fotografii aeriene, moment în care mesajul său n-ar mai putea fi decriptat…” a scris pe Facebook timişoreanul care a surprins imaginea cu ajutorul camerei de supraveghere instalate în acea parte a pieţei publice.

Dacă privim direcţia înspre care este îndreptat „organul”, ne-am putea gândi la faptul că desenul poate fi un „mesaj” transmis unei persoane, însă nu ne dorim acest lucru. Rămâne de văzut ce vor face oamenii legii în această privinţă!

Tu ce părere ai, cui îi este „dedicat” desenul din Piaţa Victoriei?

Foto: captură de pe webcam-ul www.banaterra.eu, 30.01.2014, ora 01.30 a.m.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore